31/8 -09 Speechles.

Sovmorgon, sen började dagen med svenska.
Svenskalektionerna är riktigt roliga änsålänge. Håller på med personpresentationer just nu. Idag satt vi och skrattade så högt att läraren i närmaste klassrum fick kom ut och säga till oss. Haha tror det var när Clara och Amanda skulle dra sin version om hur de skulle använda sina superkrafter. Mäkta kul! Sen flöt dagen på. 

Efter skolan inhandlade jag ett par jeans, en tröja och ett par öronhängen. mummma!
Sen sprang Alexandra och Dzejna ifrån mig. Orkade inte springa efter och missa tåget, så jag tog tåget innan dom. 



Idag åker Tranås underbaraste ifrån stan. 
Vissa har la sin egen åsikt om det, själv håller jag på att gräva ner mig själv.


Du måste ha släck min låga, för jag har inget hopp kvar.

30/8 -09. +++++

Vaknade upp från mysigaste kväll/natt/morgon på länge runt tolv någon gång. Gick förbi Darshis mormor, Sen vandrade vi in till stan där Theo och Darshi kirrade mat. Jag gick hem, duschade och åt. Sen cyklade jag tillbaks och hjälpte dem med flytten. Efter ett tag kom även Alexandra och Dzejna dit. Vi diskade, packade kartonger, rensade och planterade kaktusar. Sen skulle vi hem och äta. Men när jag väl var hemma kom jag på att jag hade Darshis tröja. Så runt halv åtta åkte jag och Dza upp och hjälpte till lite med det sista och lämnade tröjan innan vi cyklade hemåt igen. 

Nu blir det toabesök, sen en varm säng som väntar. 
Gud så gött!

29/8 -09 Cuz I have a difficult time to refrain.

Idag slappade man hela förmiddagen. Sen väntade man in seg-Dza och seg-Alexandra. Ringde Darshi som sa åt mig att komma och massera honom.. Så vi åkte dit. Men någon massage fick han inte förens senare ;) Började dricka lite smått och det började komma fler och fler folk. Tillslut var det rejv med strobelampa och allt! Äkta Tranåsstyle. Runt elva någon gång gick vi ut på stan och åt, träffade folk och sådana trevligheter. Sen var jag, Dza, Alx, Darshi, Theo och Nyman tillbaka i Theos lägenhet. Satte på lite stämningsmusik sen somnade vi till en stund. Runt två gick Dzejna och Alexandra hem och Darshi och jag bosatte oss i über-sängen som de byggt upp. Då tyckte inte Theo och Nyman att vi var tillräckligt sociala.. Så de försvann till Jocke på efterfest. 

Tack för en sjukt lyckad kväll allihop!

28/8 -09 Excalibur.

Först en slapp skoldag med endast två lektioner. Sen begav sig hela klassen till Ming palace där vi åt oss feta. Trevligt! Efter det tog vi halvetttåg1 hem till Tranås där jag fick skynda till frisören där jag klippte av mitt hår. Skönt som satan, men vart kanske aningen för kort. Aja det är bara att leva med det. 

Kvart i sex tog vi tåget upp till Linköping där vi skulle bli nollade igen. Vi gick till bersan en sväng där de skulle straffa oss och leka lekar med oss. Men det vart inte så mycket med det. Polisen kom om jagade oss. Så alla splittrades. Ganska sorgligt, men vi gick till Engelska-skolan och underhöll oss med Sanning och Konserkvens. Haha sen gick vi ner till McDonalds där Jag, Alexandra och Dzejna lämnade linköpingsfolket för att parta i Tranås. 

Först gick vi lite på stan och träffade folk. Sen vandrade vi hem till Theo och Darshi där det var reeeeejjjjjvv. Wuhu!
Gud så underbart. Ganska sjukt, men tranåsfesterna (Dvs de äkta) slår lätt lkpg än så länge, och om jag ska va ärlig så tror jag att de fortsätter göra det. 

Puss på Tranås ibland <3

27/8 -09.

Skön, ganska slapp dag i skolan. Sen tog jag sällskap med Angelica på tåget hem. Var sjukt trött och somnade, dreglade nog en aning as well :$ haha. När jag var hemma gick jag och köpte en ny plånbok eftersom jag blev av med min i fredags. Mitt nya bankomatkort kom idag med (L) götttttttttttt! 

Var hemma och slappade resten av dagen. Tänkte springa en sväng, men orkade inte.. 
Så jag gick och mötte Dza och Alexandra istället. Vi träffade Rikardo, John, Pierre och Calle bland annat. Hängde med dom en stund. Sen skulle jag och Dza följa Alex. På vägen hittade vi en stackars vilsen liten igelkott.  Vi kände sånt medlidande så vi gjorde det bekvämt för honom och la honom i Dza's cykelkorg. Sen tog vi omsorgsfullt med honom till skogen och gav honom livet tillbaka. Hoppas inte du blir påkörd eller är med om några andra hemskheter nu Movert! Efter att ha sagt farväl till Alex och Movert började jag och Dza vandra hemåt. Men innan vi skildes åt vart det långa kontinuerliga samtal. Var inte hemma förens klockan halv elva någon gång. 

Nu borde jag besöka min säng. Den har skrikit på mig ett tag nu, och mina ögonlock tycks inte vilja lyda mig. Så det är nog bäst jag gör som den säger. 
Pusshai!

26/8 -09.

Sitter här med ansiktsmask och väntar på att True blood ska börja. 
Dagen har varit ganska seg. Mest på grund av vädret, men också för att jag har haft huvudvärk hela dagen (U)

När jag kom hem slappade jag framför teven en stund sen tog jag tag i matten och svenskan. Vi håller på med en personpresentation som faktiskt är riktigt kul. Matten däremot har jag helt glömt över sommarlovet... inte bradär!

Puss och kram. 
Nu är det bara att hoppas att vädret inte suger lika hårt imorgon!

24/8 -09.

Yes, idag drog allvaret igång. 
Hade våra första lektioner (nästan) men första dagen med endast lektioner i alla fall! Det var faktiskt helt okej förutom att våran So-lärare nästan får mig att somna på lektionerna. Han har en såndär typisk berättarröst som bara inte går att ta till sig. Aja, dagen var riktigt skön ändå :) 

Vi slutade tjugofem över tre så vi missade halvfyratåget. Men det gjorde inte så mycket. Vi gick först en sväng till Myrornas sedan ner till McDonken där vi åt lite tillsammans med Alicia och Amanda. Sen tog vi halvfetåget hem istället. Hemma gjorde jag inte något alls. Åt hembakad pizza. Var hur sugen som helst på det. Men mor hade tagit fel på ketchup och chilisås go som hon är. Så det var knappt ätbart, sorgligt :( Efter maten var jag hurtig och sprang en runda vilket jag inte har gjort på evigheter. Det märktes kan man säga. Men gud så skönt det var! Juste jag har äntligen fått låna Monas symaskin så nu blir jag sömmerska. Haha, börjar med att sy upp några jeans imorgon. Får se hur det går... Kan säga att jag inte har några stora förväntningar. Men man kan ju alltid hoppas.

Puss, nu borde jag sova.


23/8 -09 Ouf.

Idag sov man ut länge och segade med film hela dagen.
Lite senare runt sex någon gång kom Dzejna hit. Vi gick och solade igen (A)
Sen gick vi hem och mös med te och mackor hela kvällen. Underbart! tack.

22/8 -09 Dilated.

Slapp förmiddag. Sedan åkte jag till Dza och Alexandra. Vi tittade på bilder och sådant. Sen skulle Dzejna hemåt. Då satte jag och Alexandra på en random musikkanal och bah fest ellehhhhh? haha så det vart lite inpulsfest. Först anlände Rikard, Henke, Pierre, John och Elvira. Sen kom och gick det lite mer folk. Vi spelade ölspelet, sanning och konserkvens? och chillade galet. Skön kväll! 




Jag vart pimp och Henke vart hamster.






Kul att mina ögon syns på bilderna.


Nisse vet hur man gör!

21/8 -09 Shakawkaw.

Idag möttes alla nollor och faddrar untanför skolan och vandrade till Stongebro där det var nollningsolympiad. Alla klasser tävlade mot varandra i olika grenar. Här har ni dom -

  • Kycklingen
  • Klädormen 
  • Suck and blow 
  • Pyramiden 
  • Knullrull 
  • Dragkamp 
  • Pansarvagnen 
  • Spräcka ballong från motstånders fot 
  • Va så många som möjligt i en rockring 

Jag tror att det var alla i alla fall...
I början var SP1C über och tog ledningen. Klädormen som går ut på att man ska bilda en så lång linje som möjligt av alla kläder på två minuter, vann vi överlägset ;) Vi vann också kycklingen och så många som möjligt i en rockring. Vi tappade dock lite på slutet, men kom tvåa i alla fall :'D Det laget som förlorade + stackars Dza och Clara fick lägga sig på rygg och smaka på mjöl och vatten! haha. Lägger nog upp en video på det imorgon, orkar inte just nu.

Efter skolan var det bara att åka hem och duscha, i alla fall dzejna ;D
Sen tog vi kvart i sextåg1 upp igen. Mötte alla nollor och faddrar utanför skolan ännu en gång sen vandrade vi till någon skola. Där satt vi utanför, under tak och drack och hade det trevligt. Det var egentligen meningen att vi skulle köra massa lekar och grejer, men det var pissväder så vi fick nöja oss med att stå i regnet och sjunga  "huvud, axlar, knä och tå". Vi var inte där överdrivet länge. Vid tio halvtiotiden någon gång tappade jag och Alexandra bort Dzejna. Vi vandrade runt lite i regnet. Sen gick vi till Keep it loud och dansade/hoppade/något till Adam Tensta och Maskinen. De var helt okej, men det hade varit så mycket roligare om det hade vart finare väder. Vi stog nästan längst fram ett tag och blev nertrampade. Hade lera upp till knäna när man kom hem och skorna var svarta (LLLL) Underbart! nej inte överdrivet faktiskt. Resten av kvällen har jag ingen aning om vad vi höll på med. Men vi tog i alla fall halv-tolvtåget till Mjölby där mor kom och hämtade oss. Tack för en ganska störd kväll <3

20/8 -09 Toga.

Idag började dagen med en lektion i samhällskunskap. Efter det var det ännu ett engelskatest, läsförståelse. Det gick nog bra.. hoppas jag i alla fall! Efter det var det lunch, och sedan möttes vi ännu en gång utanför skolan inför stadsvandring1. Alla hade på sig togakläder dvs vita lakan och en krona av kvistan på huvudet. Sen började vi vandra till torget skrikandes i megafoner och nersprutade av vattenpistolen. När vi kom fram till torget blev vi befallna att hoppa upp i fontänen och sjunga. Sedan snodde dom våra skor och band fast oss i varandra. Sen skulle vi springa runt barfota iklädda i togakläder några timmar och följa en lista med grejer man skulle hämta. Vi vann tyvärr inte.. så det var bara att njuta av hinkarna med vatten och tomaterna de kastade på oss (LLLLL) hehehe. När alla var dyblöta fick vi springa och leta efter alla skor som dom hade gömt i någon affär. Sen kom PJ och knäckte ett ägg på mitt huvud! tack så mycket, väldigt gulligt gjort :@ Imorgon blir det revansch! Efter att jag försökte göra något åt saken (vilket jag inte lyckades med) tågade vi tillbaka. Eller nej juste ett till stopp i ännu en fontän. Där sprang vi runt och sjöng "Små nollorna" och innan vi fick tåga hem var vi tvugna att lägga oss ner i den. WUWU! 

Det var helt underbart att komma hem och ställa sig i duschen. Lite pinsamt att sitta och lukta fisk/ägg-äckel på tåget. Lite senare kom Dza till mig. Vi gick och solade och satte oss och pratade i Gapet. Sen köpte vi Loka och vandrade hemåt. Ska nog gå och lägga mig skapligt idag, heldag med nollning imorgon. Lika bra att vara beredd på det värsta. Bilder kommer kanske så småningom :'D

19/8 -09 LUICE!

Dagen började med två stycken engelskatest. Direkt efter var det även ett mattetest. Sen var det mat på Lagerbladet. Mycket gott må jag säga, i alla fall om man jämför med Ängaryd. När lunchrasten var slut möttes alla Sam och faddrar utanför skolan för att sedan vandra vidare till ngn park där vi blev nollade förfullt. Dagens utstyrsel var ett oömtåligt vitt linne vilket vi förstod innebörden av när de började rita på dem, kasta vatten på oss ( åvatten som luktade fisk ), tvinga oss att rulla över varandra och tvinga oss att kasta oss ner på marken emellanåt.. Vi fick också köra några sällskapslekar och såntdärnt. kul vare! Efter skolan mötte vi Annelie, Maja, Tove och Åsa som vi satt med på tåget hem. Alla gjorde fina miner och Maja hade någon slags incident... haha!

 Vi hann bara vara hemma i en timme kanske, sen var vi tvugna och sätta oss på tåget igen. Vid sex mötte vi klassen och faddrarna igen och tog bussen ut till?? kommer inte ihåg vad det heter men någon äng kan man väl säga, eller fotbollsplan typ. Där satt vi iaf och grillade lite, spelade brännboll, spelade "jag har aldrig" och sådant kul. Fast okej så kul var det kanske inte.. ganska lame faktiskt. Vid halv nio någon gång började vi gå mot bussplats1. Där satt vi och väntade i någon halvtimme med Tobbe, Ritsman och PJ. Men när bussen väl kom kunde vi inte komma på bussen eftersom de intre tog kontanter, sjukt dåligt! Men det gjorde inte så mycket. Tobbe följde oss in till stan där vi hookade med JP och Ritsman igen. Vi gick till Kebabbaren och åt lite medans vi mobbade varandra för varandras dialekter. Enligt dem lät vi som göteborgare??? haha lol. Efter vi hade ätit började vi i alla fall gå mot tåget och tog farväl av våra nyfunna vänner. Riktigt trevlig kväll! absolut trevligast på länge :'D



Sarah snorre, Aexandra analsex och Dzejna dick!


Grlz on a train :S:SS


Liten del av Sp1C 




Kebabgäng1!

18/8 -09 Shiggshtabba!

Ledig idag. Men vaknade ganska skapligt endå. Gick och mött Dza och Alexnadra som skulle till Lkpg, sen gick jag på stan en stund. Gick hem och åt lite sen tog även jag tåget upp till Lkpg där jag mötte Dza och Alx. Vi gick och åt på Subway. Efter det gick jag och mötte Annelie och Tove. Vi gick en sväng. Sen mötte vi Maja, Theo och Darshi. Vi gick upp till Björkö och lämnade en bandspelare. Sen slog vi oss ner på en fin gräsplätt i någon park innan vi tog halvsjutåg1 hem. Trevlig dag :) även fast alla var sjuk trötta. 


Tjej1 med backslick (Y)


Glad tjej @ Sub.


Sova....


Stek.


Tove var i sitt bästa skick!

17/8 -09 InfoKomp.

Klockan kvart i nio gick tåget till min första skoldag på InfoKomp. 
Började med att rektorn höll ett tal, medans jag och Alexandra höll på att kissa på oss av skratt. skitpinsamt! Alla var jättetysta :( Efter det fick vi träffa våran nya klass som består av 28 personer. En ganska trevlig klass ändå tror jag.
Vår mentor höll tal, ropade upp alla, delade ut skåp och busskort, sen var det "faddrarnas" ( nollninggäng1) tur att ta över. Vi körde lite lärakännaövningar av något slag. Sen fick vi varsit band med vårt nya nickname som vi skulle ha runt huvudet resten av dagen. På våra stog det Alexandra-Analsex, Dzejna-Dick och Sarah-Snorre. Fint! Lite regler fick vi med, men kommer tyvärr inte ihåg alla i huvudet. Lägger upp dom när jag fått hem lappen. Vårat tema i klassen denna veckan blir i alla fall Toga! Hahah fint, det innebär att vi på torsdag till exempel ska gå till skolan klädda i endats ett lakan. Man får inte heller ha skor inomhus och inget smink heller. Lär bli vackert! 


17/8 -09 Brand new.

Idag har jag inte gjort ett gjorta! Försökt njuta av min sista lovdag.
På kvällen träffade jag mina bästa väninnor och satt ooch pratade en massa. Finemang!

Jag har ingen aning om vart jag har dig någonstans.
Det spelar ingen roll hur väl jag känner dig, du förvånar mig lika ofta ändå!

You used to kiss me under the streetlights, and keep your arms around me all night. I was so worm with your love.. I used to see my future in your eyes

16/8 -09 Jr. Gong.

Gick upp tidigt och tog bilen upp till Mormor som fyller 81. Glattis! 
Firade henne och åt massa god mat och grejer, sen åkte vi hem igen. Var hemma runt 6 kanske. Gjorde iordning mig lite. Sen gick jag hem till Max och plockade upp Tovelisa. Vi gick upp till Alexander i regnet. Där var det massa fint folk (motsatsen as well dock) Men det får man ta! Jag var piroman, och helt plötsligt rann det blod från hela mitt anikte! fint (Y)
Annars var det en helt okej fest. Tog tyvärr inga bilder, vilket jag ångrar!

14/8 -09 Tonto Irire.

Gick upp tidigt och hängde med mamma till Jönköping där hon hade lite jobb att göra. Själv låg jag och sov i bilen hela förmiddagen. När mor var färdig gick vi ut på piren och åt underbart god mat innan vi tog bilen till Linköping där jag besökte Infokomp och träffade min blivande Mentor. Trevligt! När jag kom hem hörde jag av Theo sen gick jag och mötte Dza och Alexandra på stan. Vi gick ner och satte oss i gapet en stund, men Dza och alexandra stack efter ett tag. Men det gjorde inte så mycket, Theo, Darshi och Andy kom dit. Satt och chillade på bryggan ett tag. Sen var det helt plötsligt fullt med folk. Efter ett tag gick vi vidare till Talperna där det ganska mycket enligt mig sög. Så efter ett tag gick jag in till stan med Theo, Maja och Darshi. Gick till Citygrillen och åt lite. Sen kommer jag inte uihåg ett smack. Vet inte ens om det jag berättat var i den ordningen. Men ganska fin kväll trots allt :'D


Love you Grlzzzzzzzzzzzzzzzz  XDXD:P:P:P:P 


Min näsa och mun var lite för fin för att visas på bild... <3


Andywandycandyman and Diddelidarshan!


Theoduuur!



Lägger kanske in några fler på bdb sen.

13/8 -09 Neon Flux Aeon.

Skön förmiddag. Som vanligt regn och åska. Så det blev att sitta hemma och lyssna på musik och baka. Sen på eftermiddagen kom Dzejna och Alexandra och joinade mig med. Vi åt kladdkaka (as usual) sen gick vi till hamnen där vi satt länge och pratade om mycket fina minnen. Sen följde vi Dza till torget och gick hem till mig en liten stund innan Alexandra begav sig hemåt as well. Nu sitter jag och lyssnar på John Butler. 

Mannen kan spela gitarr -
http://www.youtube.com/watch?v=6AkOhXIsI0&feature=related


Kan jag viska en sak i din mun?

12/8 -09 Hardships.

Var hemma och segade hela dagen. Sen kom stina och hämtade mig. Vi tog moppen upp till henne och åt chokladmousse och tittade på gamla bilder. Fyfan va jag såg ut! usch. Efter det åkte vi ner till Alexandra och Dza. Hade tänkt övernatta i Alexandras stuga, men först gick vi ut och "busade". När vi kom tillbaka frös vi och var för trötta så vi tar det nog någon annan dag istället :) Juste! Dzejna var på Infokomp idag. Våran nya klass heter SP1C. Vi är 28 personer varav 5 är killar. Wuhu! ännu en tjejklass (Y) hehehehe pus nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma något lika fint och stördt som igår.

11/8 -09 Have to return some videotapes.

Seg förmiddag med pissväder. Men sedan kom Alex hit :) 
Vet ifan vad vi gjorde... men lite senare gick vi i alla fall upp till Bredstorp och tittade på match. Dock tittade vi inte klart på hela pga vädret. Vi gick hem och försökte hitta på något att göra istället. När vi äntligen gjort det ringde vi stina, så begav vi oss hem till Alexandras far och tittade på en av mina favoriter, American Psycho. Se den!
Är han inte världens sexigaste? JO ABSOLUT!


Dreamcatcher.

Haha hade världen sjukaste men underbaraste dröm inatt!
Ska nog inte berätta allt här men här får ni några bilder som ledtrådar.

     

        

10/8 -09 Palace station.

Var hemma och segade hela förmiddagen. Sen klockan fem gick jag på Vägverketkurs inför övningkörningen. Kursen varade i tre timmar... segt. Men nu har man det gjort i alla fall :) Efter kursen kom Alex och Dza hit. Vi pratade massor, sedan gick vi hemåt alex där vi åt paj och tände ljus. Mysigt värre! Sen skulle jag och Dza hem. Och nu sitter vi och segar framför datorn as usual. 

puss. 

09/8 -09 Dee dee.

Hej hopp! Idag gick man upp tidigt och tog bilen upp till Bergs slussar med mor och syster. Åt glass och gick en sväng i det fina vädret. Sen åkte jag hem och färgade håret. Blev ganska okej, utväxten är helt gone! Lite senare fick jag sms av Alexandra som var med Stina och Dza uppe i Bredstorp och tittade på match. Så jag åkte upp dit och hade dem sällskap. Trevligt och mycket bra spelat pojkar :) Resten av kvällen spenderades hemma hos Alexandra med stina <3 La in massa bilder på kameran. Hade tänkt lägga upp dem nu ikväll men tog fel kamera...... bra där (Y) Får lägga upp dom imorgon istället.


Why do I want you? now when I can't have you. Why did'nt I just want you when I had you.

08/8 -09 Fetisch.

Skön dag. Ännu finare kväll! :D En sådan man inte glömmer.
Festival, vandring, skärsår, karusell och indianer. Blir det bättre?
Tack allt underbart folk! 


Förfest i Hubbarp. Gott! eller?.....


Vi fick besök av Aladin, Axel och Miled :)



Påfyllningsstopp på vägen till folk1 :)


Älskar dig tjejen <3 Tack för en fin, underhållande kväll.





07/8 -09 Shake the room.

Alexandra kom hit på förmiddagen. Jag städade upp rum1 lite medan Alex gjorde konstverk av mina sjalar och en strykbräda (Y) Fint! Sen kom Filippa och Stina hit. Vi gick först till ICA och sen till kyrkan och väntade in Dza och Tove. Sen gick vi till Pierre och förfestade med massa trevligt folk innan vi gick till Musikfestivalen och röjde. Fin kväll må jag säga!


Stopp1 vid kyrkan.


@ Pierre's place.


Puss eller nåt <3


Kvällen avslutades med dans till Melody club.

06/8 09.

Vakna runt klockan ett i stugan som luktade instängd prutt! Gick upp och gjorde äggmackor. Sen cyklade jag och dzejna hem och gjorde iordning oss. Lite senare kom Alexandra förbi. Vi spenderade resten av dagen med Dza och Tove en stund. Sen gick vi in på Musikfestivalen och träffade folk :)

05/8 -09 Se Acabo.

Idag var det då meningen att jag och mina kära vänner Hanna backestand och Theo skulle ta tåget upp till Stockholm där jag skulle hälsa på Sandis och gå på Uppsala Reggaefestival. Men pga komplikationer vart det tyvärr inte så. Hade tredje världskriget med mina föräldrar. Sen cyklade jag upp till Trollsjön till Dzejna och Alexandra, där också Noa, Anton, Oskar, Bror, Erik och Adam befann sig. Det var snorvarmt i luften! sådär så att man ville ta sitt liv en aning. Men det blev bättre när man kom i vattnet. 

Senare på kvällen vart det övernattning i Alexandras stuga.
Skulle titta på någon film, men ljudet var så kasst så det sket sig. Istället vart det lite besök, många flashbacks och många, långa samtal om sådär allt man kan tänka sig! Somnade inte förens runt klockan 6 på morgonen (Y) Men det var en mycket värd kväll! Tack, älskar er <3

04/8 -09 Sunshiners.

Tove kom hit på förmiddagen. Vi gick ut en sväng i det fina vädret. Sen gick vi hem och åt, och sedan ut igen för att vandra hem till Dzejna. Där satt vi på Dza's rum och  pratade om allt, verkligen allt. Skönt vare! Efter det gick vi ut en sväng till. Alexandra kom hem från sin träning också. Så hon hängde på. Skön slapp dag :'

Här får ni en video på my sexi mr boattripdude som jag träffade i Turkiet!
Är det inte det finaste ni sett? Ögonorgasm<3


03/8 -09 Securitititassss.

Idag vart det lunch på Golden Thai med Dza och Alexandra. Sen gick vi ner till Gapet där vi satt en stund och klagade på att de redan spärrar av inför festivalen? haha aja. Får la hoppas att det blir något att ha. Efter det gick vi till Fyndlagret där vi hittade den mest nostalgiska doft jag vart med om på länge. Träffade även Tove och Max som kommit hem från Falkenberg. Efter det gick vi hem till mig en stund och väntade på Majsen. När hon anlände försvann Dza och Alexandra upp till bredstorp en stund. Men när de kom tillbaka tog vi med oss våra vapen och satte oss på ett tak. Var meningen att vi skulle få folk blöta. Men regnet hjälpte till... eller snarast gjorde så att vi inte fick några offer eftersom alla satt inne. Så vi ringde dit Rickard och Axel. På vägen ner för att möta dom vart vi jagade av Securitas. Haha har inte sprungit så snabbt på flera månader! Vart fedt rädd, men sen skrattde man åt det. Dock inte alexandraplutten som höll på att skita på sig. hahaha<3 Rickard var i alla fall mycket vänlig och skjutsade hem oss. Så nu sitter vi och har fina konversationer på Facebook.
Tur att vi har ett liv....... 


Härligt med skarpa bilder! 

2/8 -09 Boom Shak-A-Tak.

Mötte mina brudz på torget. Vi gick till ICA och köpte naturgodis. Sen satte vi oss i Gapet och hade lite Catch up talk! Sen gick vi hem en snabbis och åt innan vi gick vidare till trollsjön där vi träffade kusliga fåglar och näckade. Sedan vandrade vi hem till Dzejna. Där tittade vi på bilder från Bosninen och provade på lite bosnisk godis och saft (L)(L)(L) Mäkta gott! Vid halv nio någon gång åkte jag hem. Dels för att äta, dels för att jag har urinvägsinfektion vilket tar kol på mig! Fyfan vad hemsk det är. Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar gamla bilder medans jag snart slukas av all nostalgi.

Saknar varje minut! 


1/8 -09 Hallon-Brun.

Vaknade upp och gjorde mig iordning as usual. Sen gick jag och möte Alexandra på torget. Vi gick och köpte cola sen gick vi ner till Gapet och delade med oss av våra tankar och åsikter. Haha! Sen gick vi hem till mig och åt innan vi gick ut en sväng igen. Hamnade hos Pierre där lite folk förfestade. Var där ett tag. Sen vandrade alla upp till Hanna där man tillbringade resten av kvällen. Dzejna kom hem idag också! Gud sicken lycka <3

 

31/7 -09 Gemini.

Vaknade upp och gjorde iordning mig, sen gick jag och mötte Diddelidarshan <3 Vi vandrade hem till Theo dit även Hanna anlände efter en stund. Där var man kvar och lyssnade på musik osv tills klockan fyra,fem någon gång. Då gick jag och mötte Alexandra. Vi gick upp till Ante där det var lite  fest. Där dansade och hade vi oss i några timmar kanske. Sen gick vi vidare till Bäck. Mycket komisk kväll! Haha vissa saker lär man aldrig glömma.


Lookie lookie a zebra!


30/7 -09 Knog1.

Idag åkte jag med Jocke ut till honoms stuga där jag knogade tillsammans med Martin hela förmiddagen. Jag fick måla ett par blaffiga järnsaker, och blev helt yr i huvudet av all lacknafta och färg. Men, men det gick ändå. Skulle egentligen stanna och grilla innan jag åkte hem. Men det hann jag inte. När jag hade kommit hem och duschat kom Maja, Tove och Alexandra förbi. Vi satt och pratade en stund sedan gick vi till Hemköp och köpte Frödinge kladdkaka. Efter det cyklade jag, Tove och Alexandra upp till hätte där vi satt och spelade in massor med videos, pratade och mös med ljus och rökelser. Sen åkte vi hem till mig. Jag och Alexandra hittade massor med gamla videos som vi hade kul åt. Gjorde även en video som ni kan få ta del av. 


RSS 2.0