29/7 -09 Fueeelin the fire inside.

Vaknade supertidigt och kunde inte somna om :( 
Det var bara att gå upp. Satt hela morgonen och rensade låtar och la till bildmaterial till Itunes. Kul liv (Y) Efter några timmar kom Majsen hit. Vi tittade lite på Outsiders.. sen gick vi en snabbis förbi Röda korset innan vi gick ner och satte oss vid Gapet och inväntade Alexandra. Där satt vi ett ganska bra tag och hade mycket vackra konversationer. Men sen skulle Alexandra på träning. Så jag och Maja gick hem och åt och sysselsatte oss med ännu mera WebbTV. Vid tio någon gång skulle Maja hem. Men jag orkade inte sitta och sega hemma mer. Så jag tog cykeln och susae hem till Alexandra. Där satt vi ännu en stund till vid datorn och pratade med dzejnabubben som kommer hem på söndag<3333 sen gick vi ut en sväng innan tjejen begav sig hem till sin far igen. 

28/7 -09 impoloadingly.

Förmiddagen spenderades med Alexandra och Annelie som jag inte träffat på evigheter känns det som. Vi tittade på massa gamla bilder och hade det trevligt. Sen gick jag och Alexandra till Baronen och käkade kebab (L)

Senare på kvällen tog vi cyklarn upp till Filippa, dit det kom en bunt härliga pers, vilket ledde till en av de roligaste, stördaste kvällarna på länge. Haha tack allehop <3


Ricardo und das Pierre.

27/7 -09 Mi vida.

Efter att Marcus hade vandrat hem gjorde jag iordning mig och hjälpte mor med maten. Sedan kom Jacob som ska åka bort i tio månader framöver :'< kommer saknan! Efter maten gick jag i alla fall och mötte Alexandra som jag spenderade resten av dagen med. Vi cyklade upp till Trollsjön och näckade, köpte naturgodis och hade många, långa underhållande samtal. 

 
Love you <3



25/7 Scratchy.

Mötte Alexandra på torget. Vi gick och köpte frukt som vi sedan vandrade ner till gapet och smaskade på. Efter det hörde vi av Majcus som uppenbarade sig med en förfest. Vi gick och mötte pojken vid Preem. Sen gick vi upp till Ante tror jag han hette. Vi var inte där sålänge utan vandrade ut efter en stund. Innan vi gick hem lyckades jag nog få fiender på SnabbtochGott. hehehe.. aja, var inte ute särskilt länge. Vid tolv någon gång kom jag hem med en inte så kry Marcus. Haha, men det löste vi med lite hinkar, vatten och sömn.

  
Pardhym0de < :


Collect your starsigns.

24/7 -09 Not pop.

Idag åkte jag med mor till jkpg. Vi gick på A6 där jag hittade en väska och massa öronhängen. Sen gick vi till IKEA och handlade galgar, ljus, ramar och såntdärnt. När jag kom hem ringde jag Tove. Skulle möta henne på torget, men seg som hon är så fick jag vänta alldeles för länge. haha så jag gick upp till Jesper som hade lite pardhey sålänge. Sen kom äntligen kvinnan. Vi åkte med Hanna och Angelica ut till TRK men det sög ganska så hårt så vi gick tillbaka till stan igen. I stan spenderade vi resten av kvällen i Jespers lägenhet. Sen tog jag och Tove sällskap hem. Nu har vi satt vår plan i  bruk. So watch out! 

23/7 salmonella varning!

Idag satt jag inne och tittade på webbtv hela dagen. Sen på eftermiddagen kom Alexandra och Maja hit. Vi gick ner och satte oss i Gapet och väntade in Alexandra. Vi gick runt en stund på stan men regnet ville inte vara vän, och vi vågade inte äta maten så vi gick och satte oss i Gapet med lite trevligt folk. Sen gick vi hem till mig och tittade på Harry Potter och åt popcorn. 

Pus.

23/7 -09 It's like boyashacka down smash slash done.

Jahharå! idag vart det mysfrukost med mor och syster som åker bort imorgon. Sen vart det att vänta på Majsen som anlände någon gång runt tre. Vi åt mat, var ute och gick och tittade på generation fett. Fränt!

Saknar dzejnaflickebarnet något hiskelit <3
8 dagar kvar nu!

17/7 -09 Tåta.

Vid ett någon gång vaknade vi och åt lide frukost innan vi gick ner till stan. Max och Jakonen tog halv tre tåget hem, men jag och Tove gick lite på stan. Det var sjukt varmt så vi orkade dock inte gå i några affärer, men vi träffade Anton och hans vän. De hjälpte oss att leta efter en affär som tydligen inte ville bli hittad :@ Vi gick runt och letade en stund men vi var lite för trötta för sånt. Så vi gick till Subway och åt istället. Sen tog vi tåget hem. När vi kom fram gick jag hem och gjorde iordning mig. Sen tog jag cykeln till Tove och Alexandra. Vi gick upp till trollsjön där vi näckade, lyssnade på musik och åt upp tårtan som jag fått på min namsdag. Det var pissvarmt i vattnet och allmänt mysigt.

   

16/7 -09 Lkpg.

Runt klockan sex någon gång tog jag tåget upp till Lindköping med Tove, Max och Jakonen. Vi Tog bussen till Betongparken där de skatade medans jag och Tove satt och chillade i gräset någon timme. Men efter ett tag fick vi aningen ont i rumpen efter att ha suttit så länge så vi gick och köpte varsin kebabtallrik och satte oss i någon park och åt. När vi hade ätit färdigt gick vi en runda och pratade om allt och inget, hittade vi en kinagunga att sätta oss i och prata om våra erfarenheter. Haha fint vare! När vi kom tillbaks hade det börjat bli mörkt så vi stannade inte så länge till utan tog bussen in till stan. Vid elva någon gång var vi hemma hos Max där vi tittade lite på teve och drack te. Mysigt men vi orkade inte sitta uppe så länge, så vi gick och la oss.

 Fina chejer @ tågtoaletten.

15/7 -09 Birthday.

Idag vaknade man upp av att mor, bror och syster kom in i rummet sjungades och gav mig frukost på sängen. Efter det vart det socialen. Goa som dom är lägger dom det på min födelsedag. fyfan! Inte ens en riktig anledning att kalla in mig hade de. patetiskt! Aja efter det vart det kinesfoood @ Goldenthai<33333333 gud så gott det var. Men ville nästan spy lite när jag kom hem, så mätt vart jag. Hemma väntade jag in Maja som hade paket med sig. En affisch, ett par glasögon och ett kort fick jag :D thank you sweetheart!
Efter att ha tittat på vårt favoritklipp "little baby" ett par gånger gick vi till Majas farmor och hälsade på. Så sjukt skön var hon! Min nya favoritåldring! haha lätt. Vi åt vindruvor och pratade om stickor. Sen gick vi till willys och köpte tuggemi. Det var meningen att vi skulle till Theo efter det, men när jag kom till torget fick jag en surprise av mina vänninor. De knöt på mig ett par ballonger och målade ett ärr i pannan på mig. Sen bjöd de mig på bio, den nya Harrypotterfimen. Den var okej, men slutet var inge vidare bra måste jag säga. Men tack tjejer för en fin present! Efter bion gick vi en sväng. Sen köpte vi food. Jag blev bjuden på pommes och så stötte vi på Mr Hamster också . Efter det träffade vi Theo och Darshi som jag fick en 50kroners check på Coop av. Haha tack Darshi :') Vi följde dom till Bohem. Sen gick vi en runda till innan vi slog oss ner någon stans, där vi inte fick sitta ner särskilt länge innan (gud kommer inte ihåg vad han heter) tog oss i armarna och följde oss hem. Men vi stod nog och argumenterade i någon timme innan vi kom in i huset. 

Speciell men en mycket bättre födelsedag än jag väntat mig! Tack till er alla som bidrog med grattulationer, överraskningar, sällskap, coopcheckar och ballonger som gjorde dagen något att minnas.

 
Klada tjejer påväg till                              
majsens grandmahhhh.



14/7 -09 Hayhayhay.

MMMmmm idag är det då dagen innan min födelsedag, eller egentligen inte eftersom klockan är 02.21. Äsch! Idag åkte jag först en sväng till farmor som gav oss gratulationer, godis och penkar. Efter det åkte vi ut till far där det befann sig två kattungar som var så söta att man bara ville äta upp dom. När jag tittat och petat färdigt på dem vart det fika med jordgubbar, glass och tåta, underbart gott! Presenter fick vi med! martin fick en raksak och en kamera, och jag fick en bärbar dator. happiiii guuuurl!!!! Det betyder att jag äntligen kan uppdatera min ipod med ny musik (vilket verkligen behövs) och att jag kanske kan börja använda mig av bilddagboken igen. Får se hur det bir med det. Efter tårtkalaset spelade jag fotboll med sötwille, och innan vi åkte hem vart det en omgång Wii. Fin dag.

   so cute!


Hör här.

Du kan bli vad som helst.
Var försiktig, det är en besvärjelse.
Det är magi. Lyssna på orden.
Du kan bli vad som helst, du kan göra
vad som helst, du kan vara vad som helst.
Lyssna till magin. Du är allting.... alla,
vem som helst, vad du vill. Jag visar vägen.
Så länge du är dig själv innerst inne kan du äta
skit och det smakar bra, för att det är du som gör det.
Du kan rent av slicka dem i röven om du måste.
Lyssna på vad de säger, föräldrar, lärare, politiker.
De säger hela tiden att om du stjäl är du en tjuv,
om du knullar så är du en hora,
om du tänder på så är du en pundare.
De vill komma in i dina tankar och styra dig med sin rädsla.
Du ska aldrig bli straffad för att du är dig själv.
Spela inte med i deras spel. Ingenting kan beröra dig; du är alltid lika vacker.
Jag har gjort allt. Allting. Vad du än kan komma på så har jag gjort det.
Allt du aldrig vågade, allt du drömmer om, allt du var nyfiken på
och sedan glömde för att du förstod att du aldrig skulle göra det.
Jag har gjort det, jag gjorde det igår medan du fortfarande låg och sov.
Nå? När ska det bli din tur?"



13/7 -09

MÖH!
Samtidigt som att sova och inte göra någon nytta alls är det bästa som finns, ger det ganska mycket ångets. Idag har jag som vanligt inte gjort ett skit. Spelat gitarr och dreglat efter kläder och skor som jag inte har råd med vilket ger mig ännu mer ångest.... argh!


Dessa skor får gärna bli min födelsedagspresent! love them
Känns lite sjukt att man fyller år i övermorgon. Har inte längtat det minsta. Ganska sorgligt med tanke på att jag brukade räkna ner dagarna i flera månader innan min födelsedag när jag var liten. Aja det kanske kommer. Annars är ju presenter, tårta, massa god mat och gratulationer inte det värsta man kan tänka sig.


Finish!

Nu har jag läst ut min bok.
Blir nästan lite ledsen, vad ska jag nu läsa? Ville inte att den skulle ta slut.



Den handlar om två ungdomar, Gemma och Tar som rymmer hemifrån av olika skäl.
Dom flyr bort från alla jobbigheter med hjälp av droger. Först provar de på Hasch och sedan börjar de med Heroin. Den handlar om hur de kämpar sig igenom tragedier som prostitution, våld och död.

En verklighetstrogen bok som inte lämnar en oberörd! Rekomenderar den absolut.
Spännande, verklighetstrogen, ganska hemsk bok. Men oerhört bra!



12/7 -09 Overdosing with you.

Varit hemma och spelat gitarr hela dagen. Har inte kunnat spela på länge pga långa naglar som är i vägen. Men nu fick jag nog! klippte av dom och satt och spelade ända tills Alexandra hörde av sig. Vi kom överens om att gå en sväng. På vägen träfade jag Maja också som hängde med oss till en mysig lekpark där vi satt och pratade i en klätterställning.

11/7 -09

Idag fick man besök av Mormor och moster. Fick en tidig födelsedagspresent. Lite penkar, massa god mat och tårta. Det uppskattas alltid!

10/7 -09 Like the OH NO! so low can't miss.

Idag var man duktig och hjälpte mor att städa. Som vanligt envisar hon sig med att städa hela lägenheten eftersom mormor och moster kommer imorgon. Runt klockan sex någon gång begav jag mig till Tove, där hon och alexandra höll hus. Vi tände pipan och hade det fint. Efter en stund kom Maja och Max dit med. Maja hotade oss med knivar och Max lagade hamburgare. Sedan roade vi oss med att kasta majs. Men sen åkte Max med Jacob ngn stans, Då vart det högsta volym och danspardhey innan vi begav oss ut. Skulle följa Alexandra en bit med hon hade lite bråttom. Så vi vandrade upp någon stans där det sägs skulle vara någon fest, men så var det iinte. Så vi gick ner till sjukhuset där lite folk befann sig. Var sociala en stund, men sen vandrade vi hemåt.


9/7 -09 Been waiting for this.

Gud va värd vecka känner jag. Idag satt jag hela dagen vid datorn och tittade på Grey's som vanligt. Men på kvällen kom Maja förbi. Vi gick och mötte Chaal en stund innan vi gick till ICA och köpte smör till mamsen. Efter det vart det middag, och senare en promenad. Vi satte oss på ett überställe och bah ahhhh! fint vare!

Godnatt.

8/7 -09

Idag har jag gjort absolut ingen nytta. Suttit hemma framför teven och framför datorn och tittat på Greys And Anatomy. Fyfan vad jag älskar det! Dzejna loggade in på msn en stund med. Saknar kvinnan sjukt mycket! Skönt att höra av henne. Hoppas hon har det fint. Förutom att titta på Grey's har jag tittat på olika kameror. Det är nämligen så att jag starkt funderar på att sälja min kamera och objektiv och istället köpa en smidigare digitalkamera med video. För jag orkar nästan aldrig ha med kameran nuförtiden. För det första är den ganska tung och klumpig att bära runt på, och så är man så rädd om den att man knappt vågar ta med den någon stans, måste alltid ha koll på den osv. Men jag älskar den med. Det blir ett svårt beslut. Får se hur det blir.


Wasn't ready for your time to end.

LIZTHAN!


DIN/DITT FÖRSTA:

Operation: Öronoperation - sätta in plaströr
Piercing: Örononen
Sport: Fotboll eller Fridykning
Husdjur: Katten Pysen
Semester: Ystad
Fylla: Nyår årsk 8
Som du sagt jag älskar dig till ( och menat det. förutom familj ) : Maybe Darshi
Kyss: Noa tror jag, haha

JUST NU:

Äter du: ingenting
Dricker du: oboy
Ska du: klä på mig. borde jag göra i alla fall
Lyssnar du på: Fleet foxes
Väntar du på: att mamma ska komma hem så att jag kan fråga henne när vi åker till STHLM
Tittar du på: dataskärmen
Har du på dig: trosor och bh

DIN FRAMTID:

Barn: så småningom ja
Giftemål: beror på
Karriär: no idéa!

VAD FÖREDRAR DU:

Kramar eller kyssar: både och! men annars beror det på vem
Kortare eller längre: beror på vad det gäller ;D
Snygg mage eller snygga armar: åhh omöjligt att välja
Förspel eller samlag: förspel
Busig eller lydig: Busig
Vänner eller pojkvän: kombination

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: jodå det har jag
Kysste en av samma kön: ye
Tappat bort glasögon/linser: solglasögon
Brutit ett ben: fingret
Rymt hemifrån: Funderat på många gånger. rymmde till garaget när jag var liten.
Röntgats: yep
Åkt pilisbil: yep
Haft sex: ibland
Haft sex på en offentlig plats: .......
Krossat någons hjärta: hoppas jag inte
Fått hjärtat krossat: halvt
Nobbat någon: ja
Gråtit över någon som har dött: oja

TROR DU PÅ:

Kärlek vid första ögonkastet: ja, men kanske mer på attraktion vid första ögonkastet
Gud: nej
Mirakel: ohja
Aliens: nope
Magi: njä
Ett himmelrike: hoppas att det finns
Tomten: gjorde
Änglar: nej

SENASTE PERSONEN:

Du fått sms ifrån: Jacob
Du ringt: Darshi
Du skickat sms till: Darshi
Kramat: Alexandra
Du saknat: massor
Du strulat med: Darshi
Du skrikit åt: mamma kanske
Du gråtit över: .....
Du skrev med på msn: Calle östby

BLANDAT:

Är du kär i någon?: ibland
Önskar du att du bodde någon annan stans? ja
Tycker andra att du är attraktiv? Kan ju alltid hoppas
Dricker du? ja annars dör man
Använder du droger? precis som alla andra
Vilket schampo använder du? just nu Elvital och Jordgubbsinpackning
Vilken parfym använder du? Olika. idag DKNY
Ditt äldsta strul? 7 år äldre
Vad är du rädd för? Att bli vuxen
Hur långt vill du gå med din tjej/kille? till månen och tillbaks
Gillar du att tvätta? ney
Vad är det stördaste du gjort? åh det finns alltför mycket att välja på. Men att steka hamburgare naken är ganska stört!

8/7 -09 I'll keep it with mine.

Idag segade jag framför datorn hele förmiddagen. Den ända nytta jag gjorde var att plocka upp det sista av min resväska och vika tvätt. När mamma kom hem hjälpte jag henne lite med middagen. Sen tittade vi på lite bilder sen Turkiet. Hade tänkt ligga och sega framför teven hela kvällen men Alexandra bad mig rädda henne. Så jag mötte henne på torget där vi träffade Majsen och Tove som jag inte har sett på evigheter känns det som. De skulle gå hem till Nisse och baka kladdkaka så de kunde inte stanna. Så jag och Alexandra gick ner till stadshuset och satte oss med en påse godis. Upptäckte att vi hade satt oss precis över ett humlebo, fint! Efter ett tag gick vi och satte oss i kinagungan och pratade massa gamla minnen. Usch vad man saknar allt! Kokoskvällen, Klotdoris, Trippelkvällen, Valborg och alla andra fin kvällar. haha fan vad mycket stört vi har haft för oss. Efter ett tag gick vi och satte oss och pratade vidare utanför Alexandra, men det vart lite kallt så vi gick in och tittade i jippofotokatalogen. Sen kom bror och hämtade mig.

Juste! när vi satt i kinagungan och klagade på våra lår kom vi på att från och med idag har vi godisförbud.
Good luck.....

7/7 -09 blah.

Idag vart det att ta det lungt hela förmiddagen. Sen kom Majsen hit en sväng. Vi gick till ÖOB och kommenterade alla mobbade varor medans vi väntade på Camilla. När hon anlände gick vi till Hemmakväll och hyrde en film som jag inte ens kommer ihåg vad den hette. Vi hade tänkt gå hem till Camilla och titta på den men vi orkade inte titta på film så vi gick till en lekpark och satte oss. Riggade pipan och chillade med lite musik, sen gick vi hem till Camilla och mös med varma mackor.

pusshen.

5/7 -09 Jane!

Efter att ha duschat av mig och ätit var det första jag gjorde att ringa Maja och Alexandra. Har saknat dem megamycket. Dza as well! Vi bestämde i alla fall att de skulle komma över så det gjorde dom. Kramkallas vart det innan vi gick ut på stan med våra überoutfits. Vi gick till Snabbt och gott som har bytt ägare :o djupt besviken! Där köpte Maja burgare och jag och Alexandra började jiddra med någon skev dude. Där kommer vi sköna som fan och bjuder på musik och grejor och så sitter han där och surar. Ack ack! Efter gick vi till "tåg1" och tänkte inviga min vattenpipa. Men så kom vi på att vi hade glömt vatten. Så jag och Alexandra gick till någon skön tant och sa att vi hade hittat en liten blå fisk på gatan och att vi måste rädda den illa kvickt! Haha hon gick på det och fyllde på vår lilla skål. Så vi gick tillbaks till Maja som satt och åt på sin burgare. Vi riggade upp den men den funkade inte så bra, kolen hade slocknat. Så vi gick till mrs tant och tänkte säga att fisken tyvärr dog och att vi tänkte äta upp den, så att vi behövde kol. Men vi hann knappt säga hej innan hon slängde igen dörren. Jag och Alexandra sprang upp i trapphuset och trodde att hon jagade oss. hahah har inte skrattat så mycket på länge! När vi lyckats smita ut orkade vi inte mer så vi gick hem istället. Där underhöll vi oss med att spela gitarr och måla alexandra i ansiktet.
 
 
SCNIGGA BRUDZ.

5/7 -09 Hemresan!

Klockan 01.45 kom bussen och hämtade oss utanför hotellet. Vägen till Antalya tog två timmar men jag sov hela vägen. Klockan 06.00 gick flyget hem till Sverige. Sov även på flyget. Men det var skitkallt och filtarna var slut (U) Maten var vidrig också.  Men det gjorde inte så mycket, jag var inte så hungrig. Klockan 08.40 landade vi i sketkalla Sverige. Usch! Vart ett stopp på Max innan vi äntligen kom hem. Alltid lika skönt. Har vart en underbar resa! det ända negativa är att jag ser ut som ett lapptäcke :o Brände sönder ansiktet så nu är jag fläckig. hahaha fyfan så jag ser ut!

4/7 -09 Dag 7.

Idag gick vi upp extra tidigt, åt Frukost, packade och väntade på bussen som skulle ta oss till vår båttur. Vi skulle på en av cirka tio båtar som har två badstopp och underhållnig. När vi var påväg till vårt första stopp gungade det sjukt mycket. Trodde att vi skulle välta. Det var rätt kul ändå, men det tyckte nog inte Hanna som var åksjuk. När vi kom fram fanns det en båt man kunde åka med in till stan igen om man inte mådde bra. Så det gjorde hon stackarn. Resten stannade i alla fall kvar. Först åt vi någon spagetti och kycling sen badade vi en massa, och innan vi åkte till nästa stopp vart det massa dans och skummparty. haha fedt kul! Dom hade asgo musik på båten. Jag sov hela vägen till nästa stopp. Där vart det  mer bad innan vi åkte tillbaks till viken igen. När vi kom hem till hotellet var vi sjukt trötta såvi sov någon timme. Sen vart det kortspel. Jag hade tagit slut på mina pengar, så hade inte tänkt att gå ner på stan igen. Men pappa uppenbarade sig med 50 lire var till oss. Så jag hade inget val. Jag köpte en keps, en ticha och en vattenpipa! Pipan var lätt bästa köp1 :'D Våran sista måltid åt vi hos Oskar. Vi skålade även med varsin drink efter maten. Men vi kunde inte stanna så värst länge eftersom vi var tvugna att gå hem och packa ihop.





 
Martin roade sig med volter och massa läskiga ting.


Skummpardhey.






Titanic.



3/6 -09 Dag 6.

Idag var bröderna ute på dykarresa medans jag pappa och Hanna spenderade dagen på stranden. Det var skitvarmt som vanligt och stora vågor igen. Eftersom det var sista dagen på stranden tog jag verkligen vara på den och smetade på så mycket stekolja jag kunde. Jag och Hanna hade även väldigt roligt åt pappa som är halvblind utan sina glasögon och slog volter i vågorna. På eftermiddagen gick pappa  på Turkisk masage, Men jag och Hanna stannade på stranden. Vi skulle vänta tills pappa kom tillbaka men han tog så lång tid på sig så vi gick hem till hotellet i förväg. När pappa kom tillbaks gick vi till en resturang och beställde toasts. Sen gick vi tillbaka till hotellrummet och spelade kort och väntade på Martin och Jacob. När de väl kom tillbaka var de skittrötta, så de orkade inte hänga med ner på stan. Så jag Hanna och pappa gick i förväg. Efter all shopping vandrade vi till en resturang någon dude rekomenderat oss, Resturang Elite. Där var det väldigt fullproppat, men vi hittade en plats och beställde underbart god mat. Assu gud dom har skitfin mat i Turkiet, Believe me! Efter maten gick jag och syskonen ner till stranden en stund sen gick vi tillbaka och sov eller något.


Posetjejen.


2/7 -09 Dag 5.

Idag vart det ännu en dag på stranden. Men jag tog det lite lugnare idag eftersom jag bränt mig så. Låg och läste lite under parasollet. Började på boken jag tagit med mig. Helt underbart bra var den. Måste läsas! Tänker nog skriva en recension på den sen. Men Påtänd heteren i alla fall. Efter stranden vart det som vanligt fika på balkongen och lite sömn. Sen senare på kvällen vart det dags för Turkisk afton. Det bjöds på Turkisk Bufé, Turkisk dans och massa bellydance. Finfint!


Turkish eve.


Brun bror med cowboyhatt.


1/7 -09 Dag 4.

Idag var det rött flagg på stranden och vågorna var upp till två meter höga. Det hade vi mycket roligt åt. Vi spenderade hela dagen på stranden. Och på kvällen vart det ännu lite shopping i gamla stan. Prövade även på en resurang i gamla stan. gud så god mat säger jag bara! Det vart lite komiskt att gå på stan. Jag fick minst 20 kommentarer om min tröja, De kallade mig skategirl och trodde hela tiden att jag var mycket äldre än min syster. En trodde att jag var 22 år??? haha lul. aja, mycket mer hände inte denna dag.




Tjej med twinbror @ some cozy restaurant.

30/6 -09 Dag 3.

Efter frukosten vart det Cleopatra beach, där jag spenderade mestadels av tiden på en luftmadrass. Men efter att ha somnat på madrassen och flytit iväg en jädra bit, tillbringade jag resten av tiden i solstolen med reggae. Vart även en match volleyboll. Men sanden var alldeles för varm så det gick inge vidare. Efter stranden vart det fika på balkongen. Sen la vi oss och sov i fyra timmar :$ Lite senare vart det matdags igen, på Mcdonalds. Sen vart det shopping. Vi hade bestämt att vi skulle mötas vid Oskars resturang vid kvart över elva så jag och Hanna vart aningen stressade på slutet. Så stressade att vi lyckades gå förbi avfarten till resturangen. Efter ett tag började vi fråga folk om vägen. Då visade det sig att vi gått över en kilometer för långt.... kul. Så vi fick åka med Securitas hem, haha. Trots det kom vi i tid till oskars resturang. Dock var självklart pappa, Martin och Jacob försenade, så Oskar bjöd oss på drinkar. Prövade på Sex on the beach. Riktigt god faktiskt (Y) När pappa och co hade anlänt bjöd Oskar med mig och Jacob på Disco. Och det tackar man ju inte nej till. Så klockan tolv någon gång begav vi oss in till gamla stan och letade upp de tyngsta pubarna. Gick bland annat till Robin Hood. Maffigt!  Men vi vart inte kvar någon längre tid eftersom Jacob tröttnade. Vi gick ner och satte oss vid havet och kastade macka och pratde istället. Sen gick vi hem till hotellet och sov.






Sex on the beach.



29/6 -09 Dag 2.

Klockan 9 tog vi trapporna upp till femte våningen där det serverades frukostbufe. Efter det gick jag och far till stan en sväng och växlade pengar. träffade även en härlig prick som hette Oskar, som vi lovade att komma och äta på hans resturang samma kväll. Efter det gick vi tillbaks till hotellet och smörjde in oss med solfaktor. Sedan gick vi och köpte vatten,badboll och morotsolja och begav oss to Tha beach där vi badade och solade hela förmiddagen vilket resulterade med en mycket bränd sarah! När vi kom tillbaks till hotellet var vi iallafall väldigt hungriga. Så medans vi duschade gick pappa och köpte fika som vi åt upp ute på vår balkong. Ingen av oss orkade gå tillbaka till stranden igen så vi spelade lite kortspel och sov en stund. När det blivit aningen svalare ute gick vi ut på stan. Vi tog huvudgatan ner till gamla stan där vi shoppade gärnet och gick till viken och tittade på massa båtar... kewl. Sen tog vi samma väg tillbaks till Oskars resturang. Jag beställde Ottomansk gryta ( Turkisk specialité ) Det var bland det godaste jag ätit. Rekomenderar starkt! Förutom den goda maten bjöds det på massor med underhållning. Det vart bland annat Turkisk dans och givetvis skulle jag upp och dansa. Gick inget vidare, men kul var det! Innan vi gick tillbaka till hotellet bjöds det även på gratis drinkar. På hotellrummet vart det en omgång MIG, sen var det sleepmode.



La playa.


Schtek.


En båt elr ngt :S:SS


My sexy Mr Monkeyman.


En av alla mysiga butiker i gamlastan.


Fireshow @ oskars resturang.

28/6 -09 Dag 1.

Klockan fyra kom Pappsen, Jacob och Hanna och hämtade mig och Martin. Vi åkte upp till Arlanda där vi checkade in och allt sådant nödvändigt. Det var meningen att vi skulle lyfta klockan 09.30, men det vart uppskjutet till 10.30. Flygresan gick väldigt bra, förutom att en sjukt jobbig unge satt och sparkade mig i ryggen???+ dö!!!!11 fyfan va jobbig unge, äcklig dialekt hade han med :@@@ aja, klockan fyra gick bussen från Antalya till vårt hotell i Alanya. När vi kom fram till Sunway Apartment Hotell fick vi Välkomsdrinkar och hjälp med väskorna upp till våra hotellrum. Det första vi gjorde var att ta en dusch. Sen gick vi ner till stranden en stund. Det var sjukt mysigt, men vi var såpass hungriga så vi begav oss till närmsta bästa resturang. Vi hade tänkt att inviga semestern med varsin pizza alla fem, men dom hade bara deg till tre pizzor? haha lol. Men det gjorde inte så mycket. Jag och pappa tog Plankstek och svampstek istället. Vart sjukt mätta så vi gick direkt hem och sov. Jag och Hanna blev dock väckta av några fjortisungar som gladde sig med att skrika och banka ner trapphuset. Sådär lagom kul.

RSS 2.0