27/6 -09 BYE!

Tillbringade förmiddagen med att packa lite tills imorgon. Men jag fick tillslut nog så jag åkte till mina vänninor och åt kladdkaka igen.... mäkta gott! Vi satt och samtalade om fina ting medans vi åt. Sen tog vi sällskap till ICA där de skulle handla smör. Jag vandrade hemåt  och åt grillat. Sen åkte jag och köpte vattenfast mascara vilket kan vara bra att ha. Hade tänkt packa färdigt till morgondagen när jag kom hem, men det gick helt enkelt inte så jag cyklade och mötte Hanna och Niklas som jag inte har träffat på sketlänge. Trevligt att råkas :'D Men jag stannade inte länge utan åkte och hämtade dzejna och tog med henne dit istället. Folk satt och chillade med musik och det var skönt väder. Så det var trevligt så länge det varade. Sedan vandrade vi hem till mig där jag slutförde mitt packande och stekte ägg till mackorna jag ska äta på vägen upp till flygplatsen imorgon.


Yep! imorgon bär det då av till Turkiet. Fyfan va underbart!
Misstänker mycket shopping, stekning, badning, volleyboll och andra trevliga saker man kan sysselsätta sig med. Kommer sakna er lite iallafall. Inte minst Alexandra och Dzejna som kommer vara borta från mig i en månad?????+ Biatch! Men nu borde jag nog se till att jag har fått med mig allt man behöver och gå och lägga mig. Jag ska ju trots allt upp klockan 03.30. Men det blir det nog värt!

Pussar och kramizar.

26/6 -09 Disc-hoe!

På förmiddagen vart det hätte med massa trevligt folk. Men det vart dock inget bad, blåste som satan! Efter hätte gjorde jag äggmackor och äggade mig inför kvällen.

Sen mötte jag Dza och Alexndra vid Hemköp. Vi gick ner till Dämpan, där vi chillade och väntade på folk1 som tillslut anlände med musik och allt. Finfint! Jag tror jag hade en rolig kväll. Dock inte lika kul när man vakande upp dagen efter och måste leva med allt man sagt och gjort! Haha tur att man åker bort en vecka nu. Man får la hoppas att folk har hunnit glömma tills man kommer hem. Tack allt folk för en fin kväll iallafall :'D

25/6 -09.

Idag vart det en slappdag med Greys and Anatomy och lite stek på balkongen.
På eftermiddagen gick jag och mötte Alexandra och Dzejna. Vi gick och satte oss i kinagungan och snackade fakta. haha, mysigt värre! Sen kom vi på att kladdkaka är alltid nice, så vi gick hem och bakade vilk1 inte visade sig vara det lättaste. Alla ville göra på sitt sätt. Med bakplåtspapper, utan bakplåtspapper? det är frågan.....  mmmm inte mobbade, neydå! Kunde inte sluta tänka på vilken kaos det kommer bli om vi flyttar ihop. Fattar inte hur våran trio kan fungera så bra som den gör. Alla är så olika varandra man kan bli! haha men det är nog det som får oss att hålla ihop. Älskar er cepen <3

Efter att ha bakat och format kakan till olika länder kom Novak. Han ville inte äta upp England, men han stannade och höll oss sällskap en stund iallafall. När jag och Dza sagt farväl till Alexandra och Noa begav vi oss hem till mig en stund där vi underhöll oss med gud vet vad! Trevligt var det säkert iallafall!

pous!

24/6 -09 Homecoming!

Vaknade upp hos Dza. Tog ett tag att få fart på Henne, men när jag väl lyckats gjorde vi underbar frukost och och inväntade Alexandra som vi saknat något hiskelit! Kramkalas vart det när hon anlände brun som en bajskorv :'D Mår lite dåligt när jag går bredvid henne nu :'<  Men annars är det skönt att ha dig hemma prupp <3 Vi begav oss dirrekt till hätte, där vi låg och stekte och badade tills klockan fyra någon gång, då vi begav oss hem och åt.

Lite senare kom Dzejna och Alexandra hit. Vi gick till ICA och köpte choklad. igen! :o ahah kommer bli fet... Sen gick vi hem till mig och tittade på Greys and Anatomy. myspys.

23/6 -09 volley.

På förmiddagen kom dzejna hit en stund. Vi gick ut på stan en stund. Men det slutade med att vi gick in på ICA och köpte äpplen och satte oss utanför och njöt av solen. Då kom Jim Garbis och co förbi och bjöd ner oss på volleybollmatch, så jag och Dzejna gick hem och satte på oss bikini och vandrade ner till folk1. En sak har jag i alla fall klart för mig nu. Jag suger på volleyboll! fyfan, men kul vare. Efter ett tag var vi faktiskt ganska många på plats. Aladin, Noa o co tog även med sig asskön arabmusik eller vad det nu var. Men det var för varmt att ligga i sanden och steka och lite för äckligt i Dämpan för att bada där, så alla drog sig upp till Hätte. Där stekte vi vidare, men vi var lite för fega för att hoppa i vattnet. fedt kallt. Efter det kom bror och hämtade oss och skjutsade hem Dza. Hemma vart det grillad lax och nypotatis. Mäkta gott! Efter det skjutsade bror upp oss till Hätte again, där Hanna, Julia och Anelica väntade. Vi vart inte kvar så länge men det var la mys. Aningen kallt bara.

Efter att ha cyklat hem bestämde sig jag och Dzejna för att köpa choklad, feta som vi är. Så vi begav oss till Statoil och köpte Mars. Sedan gick vi vidare och mötte Marcus, Mf, Noa, och Oskar. Vi gick bla till Hubbarp och hittade en frän sparkcykel att roa oss med. Men sen vart det aningen kallt så vi vandrade hem till Dza och hämtade varmare tröjor och begav oss sedan tillbaks till Hubbarps kinagunga där jag, Dza oh Noa satt och pratade och gjorde "Exotisk" handmasage tills klocka två någon gång då vi begav oss hem till Dzejnas place och söv. Skitmysig dag må jag säga!

22/6 -09 Turkey here I come!

Sandis sov hos mig inatt. Så på morgonen gick vi upp och åt frukost osv, innan Sandis begav sig hem till Sthlm igen. Efter det segade jag fram till fem ngn gång då vi åkte ut till syster och fikade med frallor och jordgubbstårta. Spelade spel gjorde vi med. Jag och Jacob vann of course! tur var väl det eftersom vi är världens dåligaste förlorare.. När jag kom hem igen kom Dza och Majsen förbi. Vi försökte få in lite tung musik på Majas ipod men den vill inte synka så vi fick gå och hämta min på andra sidan stan. Så nu har hon musik till PL. Varsegot! Imorgon blir det en fika med Calle och sedan misstänker jag att det blir stek med Dza. Maja kommer jag sakna som sjutton nu när vi inte kommer ses på två veckor :O ohmy! Och gasch vad jag saknar Alexandra med, kom hem nu kvinna!

Och juste! glömde nästan. Pappa ringde idag och sa att vi åker redan på söndag!
WOHO! Turkiet/alanya here I come! fyfan va underbart. längtar som gatan. Vi ska bo på ett hotell som heter Sunway tror jag. Tyvärr ingen pool, men 100m ner till Cleopatra beach. so whatevvaahhhhhh.. ligger centralt också. Helt perfa!


 

Här är då stranden Cleopatra bech som vi bor vid. Läckert!




Utöver denna goda nyhet fick jag även en annan bekräftelse som var mycket befriande.
Helt superbradag om man bortser från det sorgliga, som jag nästan är helt säker på kommer plåga mig inatt/imorgon/veckan/tills det går över med tiden.

Aja det löser sig nog...
pusshai.

21/6 -09 EEEPA!

Idag tillbringade jag förmiddagen åt att titta på Greys and Anatomy as usual. Sen kom sandiskakan hit, som jag inte har träffat på skitlänge. Vi gick ut en sväng och letade efter min stackars lilla, tjocka katt Aslan som har sprungit bort och varit borta i tre dagar nu :'<<<< Vi hittade honom tyvärr inte. Så vi väntade på min mor att komma hem. Sen gick vi till Golden thai och åt underbart god mat. Efter det gick vi hem till camilla. Där fyllde vi på vattenbalonger och gick ut och var busiga. Vid Willys träffade vi även märtha som joinade oss upp på ett tak där vi inte alls roade oss med att kasta ner vattenbalonger på folk. Haha! sjukt kul. Men till sist vart vi tvungna att rymma. Då gick vi hem till Camillisch igen och hämtade Sandis jacka som hon hade glömt. Sen gick vi storgatan hem till mig och gjorde filmer. Awesome kväll faktiskt!
Lägger nog upp bilder så småningom.


Love or addiction?

GLÀ Midsommar. 19/6 -09

Klockan tolv gick jag och Martin och besökte farmor. Sen begav jag mig hem till Maja där vi åt midsommarmiddag with her family and guests :'D Mycket trevligt och mycket god mat. Efter efterrätten kom mor och hämtade oss och tog med oss till torpön, där vi bland annat tittade på Pulp fiction, sketbra film, se den! 


18/6 -09

Dagen tillbringades i sängen med te, värktabletter och Greyz and Anatomy. Hade skitont i magen så jag kunde inte göra mycket mer än så. På kvällen kände jag mig dock aningen bättre. Så dzejna kom hit en stund. Vi samtalade, drack te, åt popocorn, tittade på film och åkte lide skateboard haha.

pyss och kram.

MWÖH.

Det vart familyguy och saft hemme hos majsen med tove igårkväll :'D
Skitmys, men fan va trötta vi var. Maja satt och hostade, jag försökte sticka och Tove satt och skrattade åt sig sälv all night long. Sen beslagtog  jag en skateboard, så nu jävlar Tove!


This years love.

17/6 -09 Joker no, Joker no more!

Steg upp tidigt idag igen för att åka med far in till stan. Gjorde iordning mig lite sen gick jag och Jacob och fikade med pappa Peter. Frallor och en pratstund ledde till ett beslut om att vi en vecka i juli ska resa bort. Vet inte vart eller när än men vi får hoppas att det blir av!

Efter fikat gick jag och mötte Dzejna. Vi gick till skafferiet och åt kycklingbaguett som inte innehöll någon kyckling? En stund senare kom Tove dit med. Vi gick lite i affärer och satte oss sedan nere vid gapet. Sen skulle Dza to her parents och vi skulle ner till Max och lära oss skata.... hehhee bra där! Vart inget för mig. Får ta det någon annan dag. Men Tove var duktig.

Nu sitter jag och lyssnar på outkast och funderar.. ska man skaffa comviq kompis kanske? hm. tror det faktiskt!
Väntar även på att antingen Majsen eller Sandis och Annelie ska höra av sig.

PUSSSSSSSS.

16/6 -09 We flow rotated.





Wupedu!
Vaknade upp hos far imorse. Fick gå upp tidigt för att kunna åka med honom in till stan. När jag kom hem gick jag och la mig en stund. Sen gick jag och mötte en filur som jag samtalade med någon timme. Skönt vare. Fick mig på lite bättre humör samtidigt som det var aningen smärtsamt.

Nu sitter jag som vanligt och väntar på Tove som förövrigt är en av dom segaste människa jag känner. Hah! aja hon kommer förhoppningsvis snart hit så att vi kan gå till Sobel och dansa.

Pousssssssssss.



I'ts time now! Althoug it's one of the hardest thing i'll ever have to do. It's the right thing to do.

Everyone knows..
I'll always know..
And there will always be obvious that I love you.

15/6 -09 STHLM.

Klockan åtta gick bilen med Stinas familj till Arlanda där vi skulle lämna av Lisa som åker till Australien ett halvår. Efter Arlanda vart det Barkaby där jag hittade en Wescticha. Sen vart det mat, och sedan vidare till stan där vi invaderade Addidasstore. Hittade två ziphoods och blev lickli :'D

Underbart att få komma ur denna tragiska stad för en dag.
Tack stina <3

14/6 -09 HOUSEKEEPING.

Idag var jag helt fantastiskt snäll och åkte upp till Köping för att hjälpa bror att städa hela hanns lägenhet. Det var inte det roligaste måste jag säga. Men efteråt vart det världens godaste trerättersmidag på någon fin kinaresturang.

På eftermidagen kom min vännina Tove över på besök med.
Vi åt glass och tittade på Ice age 2. Döschyst!

Och senare på  kvällen var jag hurtig och sprang en runda med Jacob.
Skönt att ha dig hemma. Saknat dig!

13/6 -09

Utegångsförbud, vilket resulterade med infected mushrooms och shpongle på högsta volym. Senare åkte jag med mor och bror till syster Hanna för att grilla, titta på teve och äta jordgubbar. Lite mys trots allt!



Like it how you kiss me.

Student! 12/6 -09

Idag tog min älskade bror Jacob studenten. Grattis!
Det var tyvärr skitväder, men det stoppde inte folk från att bli sketfulla och åka runt i vagnar. hah! Efter vart det plankstek och ett besök i  jacobs lägenhet för att hämta lite saker. Sen bar det av hem till Tranås again. 

Skolavslutning! 11/6 -09

Inte det roligaste vädret, men det regnade i alla fall inte!
Mycket sorgligt att lämna alla klasskamrater men sjukt skönt att slippa ängaryd. Tycker synd om alla som kommer tillbaks efter sommarlovet. Poor you guys.

På kvällen var det statt.
Det var la god mat och kul i början men senare sög det faktiskt en aning så jag Maja och Nisse gick hem till mig och tittade på The cider house rules. Ja, eller i alla fall halva. 

Hejdå Ängaryd.
Hejdå 9B.
Hejdå Tranås ( förhoppningsvis).

Snygga var vi allt! Men tyvärr lägger jag inte upp bilder på skolavslutningen pga bristande utseende....


  9B's stattbrudz.


  The glasses were on of course!

10/6 -09

Idag gjorde jag inte ett skit. Eller jo, jag köpte strumpbyxor till morgondagen och Tove kom hit en stund med. Annars tillbringade jag mestadels av tiden till att längta till morgondagen.

09/6 -09 CLOSE!

Förmiddagen tillbringades hemma hos Annsofie med klassen. 
Vi körde maffia, grillade hamburgare och åt marängtårta. Trevligt! Efter skolan gick jag hem och läste ut min bok. Sen ringde darshi, så jag gick och mötte han, theo, calle och co. Vi gick en sväng och skulle gå och hämta lite stuffs hos någon dude. Men han var tyvärr inte var hemma. Så vi gick och satte oss vid 21:an en stund innan vi tog vår bandare och skulle bege oss hem. Darshi  och theo skulle hämta Lyrics hemma hos theo, och jag och Calle skulle hem till calle för att hämta ett par byxor så vi tog sällskap en bit, tills vi stötte på vissa komplikationer...


Bandaren och snowboardglasögen var på!

 
SARRAHmoFLARRAH VS DIDDELIDARSHAN!



08/6 Jippooo

Idag var det först någon simulering med klass 9s, sen var det fotboll, brännboll, volleyboll och körövning. Och efter lunchen var det egentligen jippofoto, men jag mådde skit så jag gick hem.

Lissan 07/6 -09

Det blev till att ställa klockan tidigt om man skulle hinna med både att duscha och städa innan vi åkte, vilket jag självklart skulle. Såg fram emot en varm dusch efter att ha tvingat mig upp klockan sju.. Men tyvärr hade jag som vanligt ingen tur. Vattnet var iskallt! Men trotts det var det ganska uppfriskande med en dusch. Sen vart städaning av stugorna och frukost innan bussen gick mog Liseberg. Det var inte mycket folk, så det var nästan bara att springa från karusell till karusell. Vi åkte de karuseller man ville åka och det var kul. Men efter att ha åkt alla blev jag och annelie en aning uttråkade. Så vi gick och åt och gick tillbaka til bussen och sov i några timmar. Vi gick endast tillbaka för att köpa varsin korv innan vi väntade in klassen och åkte tillbaka till Tranås igen.

Älskar vår klass!

Here it goes again! 06/6 -09

07.00 bar det av till Skara med klass 9b.
När vi kom fram började vi med att packa upp i stugorna sen gick vi till skara sommarland och åkte karuseller och åt pasta med köttfärssås (L) Inte de roligaste attraktionerna, men vi gjorde det bästa vi kunde av det. Roligast var nog när vi åkte gokart. haha älskvärt! Efter maten gick vi hem och hämtade ombyte, sen vart det badlandet som gällde. Det var kewl men fedt med kallt. Trodde att jag skulle dö ett tag. På kvällen vart det iallafall Tacobufé och fina samtal med en äcklig fjortis som mr Palmquist raggat på. Senare på kvällen vare dags för "jag har aldrig" det gick bra ett tag.... Sen vart det andra aktiviteter. Mys var det iallafall. Annelie tog tillfället i akt och sminkade Calle med. Det klär honom måste jag säga...

05/6 -09

Idag var det elevensvaldag. Men eftersom jag hade ut och gå med hund och inte har någon hund så skulle jag hjälpa styrelsen. Men så blev det inte riktigt. Tove kom hit. Sen kom Darshi och co förbi och skulle hämta Darshans fina skärm. Vi hängde med dom till sobel en sväng sen gick jag och Tove och köpte cykellås och pimpade min cykel en aning.

04/6 -09 colorful Thursday

Övning hela dagen inför kvällens kabaré som faktiskt blev lyckad.
Mitt och Annelies uppträdande satte allt folk i förundran vilk1 var meningen.

The message?

out loud

Jag har nog just i detta nuet insett att livet inte går ut på att uppfylla alla andras människors önskan. Det spelar ingen roll hur mycket ni älskar mig och som ni säger, hur mycket ni bryr er om mig... Om ni då bryr er, titta vad fan ni håller på att göra med mig. Snart finns jag inte längre kvar. Att ta ifrån mig allt jag älskar kommer inte hjälpa ett skit! Det kommer bara leda till att jag går er bakom ryggen.. Acceptera istället den människa ni skapat och låt henne vara lycklig för en gångs skull. Jag förstår er till en viss del. Men ibland har ni fan inget att komma med. ibland är ni så sjukt blåsta att man undrar om ni förtjänar någon respekt at all! Livet går ut på att våga chansa, att våga stå på sig, och tro på det man vet är rätt, att ta risker och att ge livet i sig en chans!

Poor you pathetic, shallow and selfish people who can't trust!, who can't take risks! and who doesn't can give something or someone a chance.


Forever I'll love you


2/6 -09 just when you start to feel good...

Ganska chill skoldag. Fika hos Anna Sundström. Sedan musik och elevensval där jag bland annat fick reda på att jag ska spela ngn trumma på vägen till kyrkan nästa torsdag. hah fint! Efter skolan gick jag och lämnade in min cykel. Sen gick jag hem och försökte läsa. med jag lyckades somna. Men Maja kom och väckte mig genom att krypa ner och darra under täcket. haha! lol hennes massage skulle tydligen ge henne frossa enligt mrs massös. Hon blev inte kvar länge för mammsen kom hem med kinamat som vi skulle fira att hon klarade tentan med. Efter maten ringde jag darshi som kom och mötte mig med Andys barn, Alicia och Seven. Sååå cute! dog lite. Vi var überbarnvakter och gick till lekparker, lekte tiger, åkte skateboards och tittade på ankor <3 helmys ända tills liv1 lekte lite. I'm so sorry... Älskar dig!

Första juniihihihih 1/6 -09

Efter skolan skulle jag ge mig på ett försök att fixa min bike. Men det slutade med att jag stack saxen i fingret. Så jag gick in och plåstrade om mig. Maja kom och överraskade mig med sin nya fräscha friss. Hon var så snygg att vi bara var tvugna att äta lite fläskpannkaka medans vi väntade in Tove. När Tove kommit och lekt bebis en stund gick vi till ydrekiosken och köpte fanta och chillade på någon fin gräsplätt. Darshi o co kom förbi och slog sig ner en stund med. Vi åt gräs och blommor och levde liv1..

To good to be truth 31/5 -09

Idag var vädret helt underbart. Så jag gick och mötte dza vid kiosken och vandrade upp till trollsjön redan klockan halv tolv. Vi låg och solade i någon timme eller så. Sen kom Marcus följt av några fler pojkar från b.l.a 9a. Det åt marshmallows, grillade snuskiga hamburgare, hade ketchupkrig, kastade grodyngel  och puttade i folk i vattnet. Men bortsätt från det var dom ganska snela. Kring fyra någon gång kom darshan dit med. Vi hade hopptävlingar, hoppade från berget, drack cola och lyssnade på musik. Juste! Läste spiderman gjorde han för oss med. mycket mys! Men något som däremot inte var lika mysigt var att jag inte hade smörjt in mig så smart som jag är. Så jag brände mig som en jude :< Stannade till sju någon gång sen skulle jag hem och äta. Tog farväl av dzejna som opereras dagen därpå. Sen tog jag och Maja sällskap med darsh en bit hem. När vi väl var hemma var det dags för ännu mer Greys and anatomy + att Maja var tvungen att smörja in mig med 120289389892 kilo after sun. hihi Det brände inte alls på ryggen hela kvällen och morgonen. nejnej.


It's said that you don't really have a certain personality.
That you're just some kind of mixture of all those who is near you. You are half-I.
That's why I'm afraid. I'm afraid that when you leave, you'll take half of me with you!

30/5 -09 mooouf

Lördag och humöret var på topp! På förmiddageb gick jag till vår skolgård där vår fina lilla klass anordnade loppis. Jag köpte två väskor, samt lite morsdagpresenter. Efter ett tag kom dza och balle dit. dom tog med mig hem så att jag kunde byta kläder eftersom det var cepevarmt. Sen begav vi oss till Alexandras brygga där vi stekte och lyssnade på musiiiiiic! Efter vart det världens ( jag skojar inte ) världens godaste köttfärssås! Alexandras pappa var kocken, en bra sådan. Sedan solade vi en aning på framsidan innan jag och dzejna begav oss hemåt för att b.l.a byta kläder. Fick ett överraskande meddelande från Hanna som bad mig att titta förbi hos ngn Macke. Gick dit, men om jag ska erkänna var det inte mycket att ha. Inte just vid den tiden iallafall. Darshi kom dit med. Jag hjälpte hon att leta efter hans mobil sedan tog jag sällskap med honom till Andy där han skulle hämta ljud och lampor. Sedan vandrade jag vidare till Alexandra och dzejna. Vi tittade på Greys och åt världens kladdigaste kladdkaka som fick oss att må en aning illa. Hade lovat Darshi att titta förbi och dj:a lite med honom hos Macke, men jag var för trött, så mor kom och hämtade mig.

28/5 -09

Idag jobbade jag Annelie, Maja och Alexandra med utdelning av lappar till "Årets....." nästan hela dagen. Efter gick jag hem och tittade på Greys and anatomy och åt glass. Sen kom Majsen med lite godis och joinade mig framför teven. mys.


They say that you never remember the last kiss.
Because you never think it will be the last one, You think there will be more

27/5 -09

Som vanligt var skolan allmänt seg.
Men efter gick jag till åhléns där jag träffade älsklingssmekis som jag inte sett på 1561718 år kändes det som. Dagen blev någopt bättre då, plus att jag äntligen hittade en skolavslutningsklänning. I'll go for the traditional white dress.

RSS 2.0