mademoiselle 26/5 -09

Gick upp fedt tidigt och tog bilden till jkpg där jag träffade älsklingsdoktorn Brun-hansen... hate him! Han gjorde som vanligt inte ett skit utan skickade vidare mig till en annan doktor som kikade i halsen på mig. Det visade sig att det eventuellt kan uppstå knutor (saker som gör att man kan bli hes för resten av liv1) på mina stämband. Och att ända sättet att unvika det är att ta det lungt = inte anstränga sig, vilket jag inte kommer orka eller klara av. Så heeeheehehhehe kul. Det ända roliga var att jag köpte min efterlängtade addidaströja.

 

När jag hade kommit hem gick jag iallafall och mötte Dzejna. Vi gick till Golden thai och åt (eller dzejna gjorde. jag är fattig). Sen gick vi och letade lite efter klänningar. Jag hittade en som får duga om jag inte hittar något bättre. After that gick vi hem till mig och gjorde typ ingenting ett tag. Sen skulle dza på ngn fotbollssak så jag gjorde klart min musikrecension. Och snart kommer Far och hämtar mig förhoppningsvis... eller så har han glömt mig

sholuliu 25/5 -09

Seg skoldag. Sen hem och skriva författarpresentation.... najdezzzzzzzzzzzzzz
Sen kom iallafall far och hämtade mig. Überduktig var jag och klippte gräset för första gången i mitt liv. jag va pr0 men alla skrattade åt mig för att jag gjorde mönster :( Efter vart det grillning. Sen tog jag med Calle på en runda in the woods... mhamhamha. Men myggen bet sönder mig och det blev aningen kallt så vi gick hem till Calle och spelade lite gitarr insted. 


AL DI LADI BUSH DOCTAH 

Söndakkkkkkkkkkk 24/5 -09

Vaknade upp i källeryd. Pappsen skjutsade in mig till stan så att jag kunde möta dzejnabubb. Vi gick till Willys och köpte Loka och choklad. Sen gick vi till trollsjön och chillade galet  medans vi pratade om allt och inget on the mountain. Underbart! Sen vart det grillning hemma hos dza. OOHMYY GEWDASTHEEE MATEN! haha sen skadade sig självklart dza lite. Men hon var tapper så vi gick och mötte Novakpontiak. Sötsakerna följde mig hem sen kom pappsen och hämtade mig. Efter att ha ätit varma mackor gick jag till calle. Vi gick en jätterunda. Besteg berg, gick vilse i skogen, klappade kossor och sån skit :D






23/5 -09

WÖÖÖ! idag har jag inte gjort ett skit. Bara packat en aning och tittat på en av mina nya favoritfilmer, In to the wild. SE DEN! Hade tänkt gå och möta Calle o co men så vart det inte. Pappa kom och hämtade mig. Så ikväll har jag suttit hemma med Willepile och spelat Wii.



On my way to better days. Soon you will be out!

22/5 -09

Satt hemma hela förmiddagen och tittade på 12 avsnitt av greys and anatomy (KERLEK) tur att man har ett liv (Y) På eftermiddagen gick jag iallafall hem till dza där hon och Alexandra befann sig. Vi gick ner till ICA och köpte soda sen träffade vi Stina o co en stund. Men sedan begav vi oss hem till mig. Maja kom dit en stund med. skön kväll ändå.

21/5 -09

Vaknade tidigt och tog bilen till Åseda. Brukar gilla att åka bil på morgnarna. Men dock inte med en mamma och syster som har världens dåligaste musiksmak just när ens ipod är slut på batteri. fyfan! men jag överlevde. Skitgod mat vart det iallafall. Mysigt att träffa mormor med. längesen. 

På kvällen gick jag och mötte ett par pojkar aka Calle, Marcus och Jim.
Vi gick och möte lite folk sedan begav vi oss till August där det var ganska mycket folk må ja säga. Trevligt Trevligt! Nästan hela kvällen iallafall...

20/5 -09

Idag tog man det skitchill hemma och gjorde ingen nytta. Men senare på kvällen vart det lite grillning med Alexandra, Dzejna, Stina och Majcus. Very nice! Tog även mitt premiärdopp i svartån. 


Marshmallowtime!


19/5 -09

wupedu! kan man vara duktigare? jag har just gjort klart mina sju bokrecensioner vilket förhoppningsvis leder till att jag behåller mitt betyg. 

Lov med nu ju! 


You are my fuel.

18/5 -09 stuckholm

06.00 bar det av till stockholm. Resan upp var ganska chill med musik och massage. Men vädret sög en aning. När vi kom dit började vi iallafall med att besöka riksdagen. Asså gewd! det var nog bland det tråkigaste jag någonsin gjort. Efter riksdagen fick vi iallafall tid att gå på stan och äta. Jag och Maja åt på någon dyr bratresturang. Fick typ några torra köttbullar och tre ynkliga små potatisar för 85 kr'? lul. Efter stan skulle vi till skansen. Det var pisskallt och regnade vilket gjorde att det söööög. Fast det hade det nog gjort i vilket fall. Sen åkte bussen hem till Tranås. Jag köpte två bikiniöverdelar, en tröja, kinaskor, armband, hörlurar, uttöjningsmycke och två par glasögon. Hittade dock ingen klänning vilket var vad jag egentligen letade efter men.... det får jag la leta efter någon annan stans.

 Påväg upp bah.

17/5 -09

Dzejna kom.... hehe mog1 :<
Vi gick en sväng. Träffade Darsh, miled och ngn dude. Stannade och pratade lite med dom. Sen gick vi till brunabönan och la på oss en bränna. Sedan vandrade vi vidare och köpte matsäck tills imon. Kommer gå upp minst 5 kilo efter den. Sen gick jag iallafall hem och knäppte lite på gitarren som jag fått låna av Fredrik.

ps. Sandis och annelie ringde nyss och var cepestörda. kommer få men för livet... .ds

Nu ska jag gå och göra min überbaguett med currykyckling. bah wuwu! poussssssssss

Du fyller på mig på nytt! Din posetiva energi gör mig stark samtidigt som jag smälter.
Du är mitt bränsle, min drog.


16/5 -09

Bilen avgick tidigt till vetlanda(?) yep!
Mamma hade kommit på en överraskning, vilket var att slavsätta mig och Martin. Vi skulle plantera 1000 granar... WUHUHU! Fick ryggbesvär men det var det värt! tjänade 850 kr på typ fyra timmar. Sen åkte vi hem till Fredrik (mammas vän) och grillade. Sen fiske, fotorunda och melodifestivalen? ack..

15/5 -09

Som sagt åkte jag och dzejna till lkpg after school.
Ingen av oss köpte något. Men vi hittade endel klänningar att pröva. Fast ingen av dom dög, så slutade med att vi gick och tittade på något danscrew istället. När vi kom hem åkte vi hem till dzejna en sväng och umgicks med hennes sketgulliga kusiner som hade med sig en hund som höll på att skita på sig varje gång den såg mig :( Sen gick vi ner och spelade lite futbol med Nåvha, adam, bror och anton. 

Hittat billiga biljetter till bosnien nu *happyyyyyy gurrrlll*
Dock tar resan två dagar, men vafan det är det värt! Nu är det bara att hoppas att mor och far släpper iväg mig.

mouuufff 14/5 -09

Idag var det skula... heeehe m. 
På slöjden gjorde jag nästa färdigt min überskål och på no'n gjorde vi nationella labrationen. det gick la sådär ganska bra.
Efter skolan hängde jag iallafall med dza hem och gjorde varma mackor med currryyy = kerlek. Sen packade vi badkläder och begav oss till badhus1 för att simma lide. Men som jag anade simmade vi typ i en kvart sen gick vi in och bastade och pratade om underbara ting resten av tiden. Juste, jag köpte ett nytt block idag med så nu jävlar tänker jag ta och börja anteckna ner mitt liv. Tack för dagen bubb <3

Imorgon blir det lkpg med dzejna, mor och brour.
Subway here we come!


How can you manage to squeeze yourself into every sentence, every word, every breath, in everything I see?

This shit will soon be over. 13/5 -09

Skola idag. Började morgonen med lite övning med kören inför skolavslutningen. Sen flöt la dagen på som vilken onsdag som helst. Eller på eftermiddagen var vi på ungdomsmottagningen så vi slutade typ två timmar tidigare (Y) Hemma har jag inte gjort någon nytta alls som vanligt. Eller jo jag har skrivit lite på min författarpresentation och hjälpt mamma med middagen, annars har jag bara suttit vid teven :'<  shit jag kommer bli fet om jag inte börjar röra på mig snart.

Juste! det är bara 28 dagar kvar till vi slutar skolan = bort från ängaryd = bort från tranås = underbart! Jag har nog aldrig sett fram emot något så mycket som att komma bort från denna håla. 

And I must keep my promises. 
For my own sake, nobody else.

ASKSNSAMAAKaakjamkamk! mm juste,  Vad fan är det med folk? Sköt er själva och skit i andras! Mår ni så dåligt att ni måste gå och förstöra för andra för att ni ska se bättre ut? Ngt seriöst fel är det ju. Folk har ju fan ingen respekt. Så omoget gjort! PATETISKT!

Söndag. 03/5 -09

Tog det dölungt hela dagen. Sen gick jag och mötte Tove och Darshi som kom hem från stockholm. Vi gick till sebbes lägenhet en stund sen gick vi till ICA. Tove skulle hem. Men jag och Darsh gick in och köpte middak. De hade tyvärr inte mogna avocados, så vi fick skjuts ner till Willys av chris. När vi fått tag på en mogen ekologiska avocado vandrade vi hemmåt. Men på vägen stötte vi på en stackars påkörd igelkott. Så vi gick in på pressbyrån och kirrade en kartong och blommor. Sen gick vi och begravde stackarn i parken. Sedan gick vi hem och åt och tittade film. Sen blev klockan aningen mycket för min mamma att accepter så jag fick låna grapphens cykel och bege mig hemmåt. 

 luf  <3

Lördag 02/5 -09

Förmiddagen tillbringades med Annelie. Vi köpte fanta och gick ner och satte oss vid stadshuset och solade. Sen skiljdes vi åt och jag inväntade tovan. Vi gick till Smekis och spelade in ännu några fina videos sen vandrade vi vidare. Smekis skulle till Nyman, men jag och Tove fastnade vid gap1 hos maja, max o co. Vi grillade, rullade och  kastade dockhänder sen gick vi en sväng. hehe sen gick vi tillbaka till stadshuset igen. Satt och pratade lite. Sen ringde hanna så jag gick upp till citygrillen en stund. sen vandrade vi hemåt.

Fredag 01/5 -09

Vaknade upp i sebbes lägenhet. Jag och Smekis roade oss med att spela in videos och ta vackra camshots hela morgonen sen begav vi oss till Hemköp och handlade lite mat. Åkte hem och lämnade maten, sen cyklade vi ärenden till stoeryd. Efter det var det dags för mig att gå hem och äta och duscha. Sen var man tebax i lägenheten och släppte loss med Hanna och Nicklas. På kvällen gick vi hem till Tim ( tror han hette så ). På vägen dit passade vi på att bära med oss två stora koner? nästan lika stora som en själv. sketfint! döpte dom gjorde vi med, Fucking Frank och Liselott <3 Där spenderade vi iallafall kvällen. Sen tog jag sällskap med Hanna hem. Tittade på ngn död film sen gick jag och la mig.

Valborg.

Först segaste skoldagen. Sen var det fika med dza och alexandra på gotteriet. Vi gick till ICA och köpte partyglas, sen gick vi vidare till Coop och köpte hattar hmahmahmakha. Sen skulle dza och alexandra hem. Så jag gick hem till juden :S:S:S aka annelie. Vi lyssnade på Trezan sen började vi gå upp mot höganloft(stavnig?). På vägen träffade vi två små tjejer som vi berättade fina sagor om vårat land, uppgraderingar, könbyten, flygresor över trädtopparna, laser och våra judekompisars sminkning som hindrade dom från att smälta. heeeeheee gud! jag har aldrig vart med om något roligare. Dom gick på allt stackarna. Sen gick vi iallafall upp till Mr Pettersson. Vi var där en stund och skrämde stackars Lisa och hennes vänner. Sen gick vi ner för att hämta lite förbjuden frukt. Kommer knappt ihåg vägen upp? men när vi kom upp hade iallafall Smekispojken anlänt. Dock skulle alla precis gå. Så vi vandrade hemåt till Pierre. Där var det ganska skevt, men kul dyp. Efter vandrade folk1 till torget och jag och Jonna sprang in en snabbis på toa. gaaaad jag var så sjukt kissenödig, underbaraste på länge! Sen träffade jag Hanna. Vi pratade lite med Anelica och Julia om liv1 i allmänhet. Sen gick jag och Hanna hem till mig och rostade mackor och drack oboy. Sedan träffade vi smekis och gick hem till sebbes lägenhet och hade tremansrejv. 


       
Fejna mobilbilder hmahmahh.


RSS 2.0