Helg1

Fredag.
Töve ich jag gick och fetade lite på Baronen innan vi begav oss till gapet med smekis och darshi. Där hade vi mucho trevligt ända tills vi gick hem till sebbes lägenhet. Där hämtade folk alkohol. Sen så började vandringen som aldrig riktigt hade något mål? Det slutade med att jag och tove hittade några dudes på vägen som vi underhöll oss med. Jag drog hela min livssyn för en snubbe som låtsades förstå, medans Tove stog och snackade om sin längd i en kvart? haha gewd. Sen gick vi hem till Sebbes lägenhet igen och chillade galet.  Pratade en stund med majsen med <3. Sen vandrade Tove hem och lägenheten fylldes på av lite nytt folk. Vi lyssnade på musik och sånt mys. Sen somnade jag nog i soffan ngn gång, för när jag vaknade hade folk1 gått hem. bytte kläder och säng. sen somnade jag av Darshis och Smekis fina sagor om farkoster som såg ut som tumnaglar och allt vad det var.

     

Lördag.
Vi vaknade av att Rass nös 163830 gånger på raken???? haha lul. Sen hade vi morgongympa och åt frukost. Vi gick till Hemköp och köpte lite fika sen gick vi till gapet och hade mys. Tove kom dit efter en stund med. Då gick vi upp till torg1 en stund innan jag och tove gick hem till mig. Vi  Åt och gjorde iordning oss sen gick vi och mötte darsh, smek1 och rass vid coop. vi köpte päronsplit och darshi gick in och köpte kebab på Hawaii innan vi ännu en gång begav oss till Sebbes lägenhet. Tove och jag var snela och hjälpte till med diskningen. Sen kom några tjejer vid namn Hanna och Ida tror jag? duno really. Jag och tove tände iallafall ljus och hoppade i bad1 en stund. Jag kan inte riktigt hitta ord för kvällen men Fläskläpp,  unconscious kaos och nuditycooking får duga.

        
gewd, min outfit var ju bara så über!

Söndag.
Jag och tove gick och fyllde på mobilen och gick och hämtade toves cykel somförvånansvärt stog kvar helt oskadd. Vi satte oss en stund nere vid stadshuset och pratade med en trött smekis. Sen gick vi till Ica och köpte godis. tänkte chilla ute. Men vädret sa ifrån så vi gick hem till mig och slappade vid teven istället. När tove hade vandrat hemåt tog jag tag i klädhögen på min säng och försökte läsa lite musikhistoria eftersom vi har prov på tisdag (U) inget av det gick överdrivet bra så nu sitter jag här med söndagsångest som vanligt. 

puss och kram.

19/4 -09

Vaknade vid halv fem (lycka till med att somna ikväll sarah) och hade 416157191 missade samtal (LLLLL) luuuuuuuuuuv.
Upptäckte att min mobil var ngt kvaddad sen gårdagen? haha gewd så fint. 
Och nu har jag magknip och huvudvärk blir inte bättre asså!
pouss.

18/4 -09 shuppppppp

Mötte balle för att ta en glass på stan. vi gick och satte oss ute en stund men det slutade med att vi gick in eftersom det blåste. Sen mötte vi Darsh, smekis och sebbe. tog sällskap med dom en bit sen gick vi hem och inväntade tove. Vi gick vidare till baronen och var lite feta sen cyklade vi hem till maja och hämtade lite kläder. Senare gick vi och mötte darsh och smekis igen. vi gick till gapet. Sedan tågade vi hem med högsta volym till alexander. där var vi tills vi gick vidare till tha bosnian pardhey. helt stördt kul vare. jag och tove gick upp och rejva på scén. sen gick vi till citygrillen och tiggde pommes igen. Det var cepekallt så vi skilldes åt och jag gick med darsh, mehmet(stavning?) och smek1 till sebbes lägenhet där vi kokade soppa och lyssnade på musik. sen somnade vi la i sebbes vattensäng osåt.

17/4 -09 umfffffff

Började dagen med ett nationellt prov i engelska, uppsatsen.
Kändes inte alls bra. Men på eftermiddagen gjorde jag även det muntliga som kändes aningen bättre.

Efter skolan kom tove hit. vi gick ner till gapet och solade en stund innan vi hookade up med våra homies. Var där tills man började frysa ihjäl. Då vandrade alla hem till Sebbe. Var så mycket folk på så liten yta att man knappt kunde röra sig först. Men det blev bättre med tiden då jag, Tove, smekis och Pierre dansade tills svetten rann! hehehe i know u like it. Sen gick vi till citygrillen där vi hade korvkrig. haha så jefla crazy. Tove bah snodde en korv som vi sprang runt och daskade folk i ansiktet med. heeeelt sjukt!  
shyeah

16/4 -09

Vaknade med CREWMENSVÄRK! magknip som gjorde att man knappt kunde sitta upp. har aldrig vart med om det förut. Funderar på om det är någon biverkning av något slag. När jag fått i mig ipren ( my now bestfriend ) och magknipen släpper, Sätter jag mig vid spanskaböckerna och hoppas att något ska fasta. men jag tycks inte få in något i huvudet på senaste tiden. Det var galet varmt ute så jag spenderade en stund ute på balkongen innan jag gick och hookade upp med mr McKenzie. Vi sjöng chacarron och gick och fyllde på pengar på hans mobil. Sen gick vi tillbaks till ica och köpte varsin glass som vi åt upp innan jag begav mig hemåt för att invänta Tove. Vi pratade med majsan och lyssnade på mosik. Sen skulle hon ner till stationen så jag läste lite mer spanska. Sen kom my dear friends Alexandra och Dzejna. Vi tog cyklarna upp till bredstorp, där tjejerna gjorde sig iordning medans jag hade samtal med Matthias. Ett handslag och nu är det över. 

Fredak.

Förmiddagen tillbringades vid stadshuset med stinasöt1.
Och eftermiddagen tillbringades b.l.a hos majas filip och hos alexander borg.


love u baby.

Torsdak.

På förmiddagen var man duktig och städade rum1. Sen låg man och pressade på balkongen tills stina kom hit. 
Vi åkte till Haschberget och grillade med mysigt folk. lite kyligt men ändå ganska underbart. tills det kom typ 50 pers till.
Då gick vi la hem eller något.

   

Onsdak.

Stina gick upp tidigt och besökte tandläkarn och jag sov ut.
Inte alls lika fint väder idag så jag och stina satt inne med glass och teve. När det börjat klarna upp på eftermiddagen gick vi ut en sväng. Träffade Fanny och Emil. Vi gick och satte oss vid Hubbarp och pratade och åt ostbågar. mycket trevligt men sen ringde alexandra som vi pratade med ett tag medans vi vandrade vandrade hemåt. Hemma vart det teapardheeeey, sen sova.


Tisdak.

Vaknade av att Hyresvärdarna kom in och väckte oss.
Stackars Darsh fick gå upp och skriva på papper och fick reda på att han har två dagar kvar att lämna hans lägenhet. Sedan somnade vi om och jag vaknade vid fyra någon gång och fick lite panik eftersom jag hade match ngn timme senare. Bye bye Darsh och hej hej gå ut mitt på ljusa dagen med afro och avokadofläckar.

matchen vann vi med 3-1 mot Aneby på grus.
Vi spelade bra, dock inte jag eftersom min hals brann och min vad inte ville samarbeta. 

Efter matchen gick jag och stina som vanligt hem och segade. Sen mötte vi Balle, Dza, Noa, Marcus och någon random :>
vi gick en liten sväng och jag och stina underhöll ossjälva med att sparka på en flaska. mmmmmmmmm juste.
Sen gick vi hem och sov. 

Måndag.

På måndagen hade jag och stina tänkt att pressa på stinas trädgård. Men det blåste en aning så vi tog moppen ner till stad1 där vi träffade Darsh och Emil. När Darsh fått tillbaks sin keps och sånt gick vi till tranan och åt glass. Efter det flöt eftermiddagen på som vanligt. Men på kvällen fick vi ångest så vi ringde hit Marcus och gick en sväng. När vi gick förbi Darshan ropade de upp oss till hans lägenhet som var halvfull. Det dröjde inte länge innan allt folk blev tillsagda att lämna lägenheten. Men när jag, stina och marcus började ta oss därifrån bad han oss att stanna så vi hjälpte honom att städa a bit. After a while började stina och Marcus vandra hemåt. Och Fanny kom förbi en stund. Senare bjöds det på korvgryta och avokado. Sen gick Smekis och Wik ut för att fixa cigg, och jag och darsh borstade tänderna. Sen gick vi och la oss runt tre någon gång när smekis och wik var tillbaka.


    
Fanny's going all in.                                  Smekis.
Söndagseftermiddag.

Jag och stina var helt slut efter att ha kommit hem från matchen. vi satt inne och degade ett tag tills vi hörde av oss till Dza ich alexandra. När vi träffat gurlsen och hyrt film gick vi till ica och skulle köpa fedt. Men vi träffade Marcos och Darsh så det slutade med att vi hänkade med dom ner till gapskrattet och grillade korv istället.
 
         
SAUSAGEPARDHEEEEEY!

Efter grillningen tog jag och stina moppen hem till stina.
Vi gjorde chokladmousse och la på oss ngt extra kilo innan vi gick och la oss.Kick-off

Lördagen och söndagsförmiddagen tillbringades på MoväntaCamping med Damlaget.
Underbar helg med underbart folk. Orkar inte sitta och skriva ner allt i detalj, men helgen var i alla fall lyckad.

På söndagen hade vi match mot Mjölby då vi förlorade med 1-0.
Surt att de fick in ett mål, Annars spelade faktiskt riktigt bra.
Friday.

Nu sitter jag här as usual.
Skoldagen var allmänt seg, man bara satt och längtade ut till det underbara vädret. Tog sällskap med maja hem, har blivit lite utav en vana nuförtin. Sen har resten av dagen spenderats i solen. Har ändast ägnat lite tid inomhus för att packa inför damlagets "Kick-off" imorn.

Nu ska jag nog sätta mig några minuter och sola på balkongen innan Marcus kommer hit så vi kan vandra upp till Jim en stund och sen förhoppningsvis gå vidare. 

Poss.
Bilder kommer nog ngn gång efter helgen.

01/3 -09

Dagen började med att alla i våran klass ville ta våran lärares liv lite när hon lurade oss att vi skulle gå i skolan på måndag!  hehe första april...... Sen var skolan bara allmänt seg. På projektet tittade vi lite på Titanic för att få insperation till våran film. Och juliaorna och susanna vill döda mig lite när jag råkade stänga av dvdn :$

Tog sällskap med majsan hem, sen hade jag tänkt att plugga lite so... men det har jag fortfarande inte gjort, så kanske ska ta tag i det nu. 

pous.

RSS 2.0